Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam pripadnik IS-a i želim ubiti i jdedva čekam svakog srbima i hrvata koji se bude borio za izdrkotine hzhb i rs
Sklopio sporazum da kreten sto prije izade da ide dole opet harat i rusit manijacki po Siriji ono malo sto je ostalo sto nije poruseno i pobijeno, dok rat jos nije zavrsen, da iskoristi idiot zadnji voz, zadnji pokusaj.
Cuj sklopio sporazum e svasta pa dokle vise Bosnjo moj,sporazum sa teroristom i sutra ce izaci za godinu mozda cak i manje...pa kad se raznese i ubije nevine sta onda. Svaka Vam cast,ovaj put ste otislu u iz krajnosti u krajnost.
Pijevo jedan palo Hin je osam..
poserem se na sud i tuzilastvo dan i noc
De tu zastavu okrenite kako treba, pa u pm vi ste drzavna institucija cccc