Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo tako kadije......da ste pametni pa da udarite i na te što seru ko foke okolo i objavljuju te budalaštine
Koga vi folirate majke ti?
@nermicTZ sidje nermic, hoces u posjetu voždu danas? jeste ispleli kakvih priglavaka da mu none ne ozebu?
I mi smo iznenađeni i uvređeni. Član predsjedništva Čović izjavio da Radončić nije oslobođen iz pritvora on bi ga došao posjetit !!! Evo nek ga sad posjeti. Dalje, u predmetu šef obavještajne službne obavještava Izetbegovića, ko da je njegov privatni potrčko. Radi ovoga se u demokratskom svijetu podnosi ostavka, ako se već naprđuje opravnoj ndržavi. I to je braco dio pravne države. Doduše Izetbegović je izabran sa 26% glasova što je moguće samo u diktatorskim režimima, bez drugog kruga !
Tunju prenerazio novi pritvor za Fahru. Toliko se prenerazio samo ono onda kad je Morićima stigla buruntija iz Travnika.
u havazu se kuha punom parom.... "Saopštenje za javnost "DNEVNI AVAZ" TUŽILAŠTVU BIH: Nećete nas zaplašiti i ušutkati! - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/223727/dnevni-avaz-tuzilastvu-bih-necete-nas-zaplasiti-i-usutkati#sthash.Qb2q84fV.dpuf"
Nemoj da te cudi jokey. Od nekog se mora krenuti. Ako ga puste pod pritiskom onda niko nikad od njih nece odgovarat. A ako se dokaze krivnja i osudi onda ce svi doc na red. Ovdje su svi kao hobotnica, koza nostra je mala maca za njih. Ne brane Bakir ili Covic Fahru nego se boje sebi. Tuzilastvu nisu problem dokazi, problem je sakrit dokaze koliko je kriminala politicara. Svi od reda su u kriminalu.
Cudi me da sud hapsi samo radoncica,gdje su ostali...na osnovu toga moze se zakljuciti da je montirano...a kad i ostale uhvate i osude sve do jednog e onda cemo svi vjerovati u pravosudje...
Gdje god je koja krupna riba optuzena za kriminal, rijetko kada nije spomenut Fahro. Zika, Zdrale, Keljemendi, Miskovic i mnogi drugi. Sa kim si onakav si kaze se u nasem narodu. E sada neka Fahro dokaze da nije tako. A Akademik to mora znati sa kakvim se ljudima Fahro okruzio ili je nas postovani akademik totalno prolupao. Zasto tebe ne spominju i ne dovode u vezu akademice Filipovicu sa tim ljudima.
Hajde narode da podrzimo tuzilastvo i sud da se napokon nesto uradi. Ko je nevin nema se cega bojati.Citam u avazu, akademik Filipovic brani Fahru a u istom tom avazu naslov "ZLA KOB BIH I BOŠNJAKA: Kako su kroz historiju uklanjani naši prvaci". Da sam imao novine pred sobom, povratio bih na njih. Uporediti Fahru sa Gradascevicem, Spahom itd, to je dno. Kakve veze ima Gusinje i kriminal sa Bosnjacima i ovakvim ljudima. Nikakve.
Mora se organizovati i podrzati sud i tuzilastvo. Svi se digli da spasavaju Fahru a niko da kaze i dokaze gdje je to sud pogrijesio. Nije nigdje. Godinama pricaju da ce uciniti nesto protiv korupcije i kriminala a kad tuzilastvo i sud pocnu hapsiti onda svi protiv. Fahro ili je prkrsio uslovnu ili nije. Nemoze biti ono, samo malo je prekrsio. Kakve su to gluposti. Zar ne vidite da su se konacno svi uplasili i odjesnom svi protiv tuzilastva. Fahro, Covic, Dodik, Bakir i sva ostala bratija. Hajde
Gospodo sudije i tuzioci , zasto ne hapsite svu tu mraku ; onog glupog zucova , predsjednika SDA , koji kuka nad sudbinom scepinom, a prije toga samo sto nisu jos jedan drugom mlade karali. Zali dzukelo zuta, ali neoglasavaj se sa tvojim glupostima. Za onog ustasu , sokola herzegovackog , isto vrijedi. Njemu i onako nije nepoznata ova tematika. Kriminalac je to vec poodavno osjetio. Pocrkajte skotovi. Hebes zemlju koju vasa pamet vodi.
@Hrgota - mrssss krme kriminalno . Hebo ti scepo kucnu posadu .
loodilo:) Tužilaštvo BiH jednom mjeri tri puta sječe Teroristi povezani sa ISIL-om na slobodi, a ugledni političar iza rešetaka - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/223678/teroristi-povezani-sa-isil-om-na-slobodi-a-ugledni-politicar-iza-resetaka#sthash.206C4Phw.dpuf
Bravo za Sud BiH.
"Već je postala praksa da se svi miješaju u sve, pa kompleksne pravne teme komentiraju pjevači, sportisti, slikari, glumci, vjerski poglavari i nažalost akademici koji ne poznaju pravne institute. " Ziva istina. Usput, ljudi sa upitnom srednjom skolom (F. Radoncic) i vulkanizeri (E. Radeljas) itd. su nam ministri.
Kad će ustavni i pravni sistem shvatiti tako prostu stvar iz naše stvarnosti da je politički sistem iznad ustavnog i pravnog, da su tužioci i sudije persone druge kategorije, da su prve samo kad sude po uzusima ovih političkih uhljupa.... jadna je ovo zemlja i jadni smo mi svi kad očekujemo reforme sistemas i društva od ovih istih koji nas 20 godina vode za ular kao stoku...
frisko iz avazove spin kuhinje : "Radončić je predsjednik druge najveće stranke u FBiH i ima izuzetno važnu ulogu za funkcioniranje institucija većeg bh. entiteta i države BiH, zbog čega su pokušaji njegovog nasilnog uklanjanja s političke scene izuzetno zabrinjavajući. U ocjeni tih poteza Vlaisavljević je krajnje jasan:" Znači ako si političar na vlasti mozes raditi sta hoce a ako se sud kojim slučajem drzne da te zatvori onda je to političko pitanje. mamicu im......
@Jinxie.......FaHron je tamo gdje mu je mjesto, a oni neka laju i pišu šta ih volja ...!!!
Bravo Sud! Samo ubuduće nemojte davati saopstenja, nego odmah hapsiti takve! Pokažite da pravna država postoji!
"I na kraju, niko sebi ne smije dati za pravo da omalovažava pravosudne institucije na državnom nivou samo zato što rade svoj posao." Khm, referendum, khm.