Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova izmisljotina garant iz avaza ne kazu ovdje u sarajevu dzaba, LAZES KO AVAZ
Kome se ovaj sud pravda. Boli vas briga radite svoj posao. Samo pokusajte odraditi i poslati u zatvor sto vise kriminalaca, naravno prvo mora da tuzilastvo odradi svoj dio posla i imat cete 100% podrsku BH gradjana nakon cega se nemate kome pravdati. Svi mi jako dobro vidimo koliko ima kriminala u drustvu i ko su potencijalni kriminalci. Neka ih i tuzilastvo prepozna i dokaze kriminal, a sud osudi i eto podrske. Vjerovat cemo vam kada padnu ratni profiteri i privredni kriminalci. Sretno.
ko je Međeda Kreso?
Konacno imamo pravi sud i nema nedodirljivih.
Dodik treba da se navikne na lice gospodje Meddzide Kreso. Uskoro ce je gledati iz klupe.
Jooojj dobrog prezimena.
da hoce ovi fahrini sektasi izac na neke proteste pa da ih se nalupa bas kako treba...i da im se vrati za ono paljenje i unistavanje imovine...ybeni cetnici i izdajnici...ono im nikad ne treba halalit...
@nenad_jebiv najbolji ti je komentar
Podrska Sudu i Tuzilastvu BiH. Ovaj pritisak SBBa i Avaza je za svaku osudu.
Meddzida (ova desno), inace moj dobar prijatelj!
Avaz na aparatima Naslov : udar na drzavu
Ja vjerujem . Ona je jedna divna porodicna postena zena .
HAHAAHHA
Ccc skupljam popularnost , temam dodze do 55 kad neki panj ode na dislajk :/ 54 😪😪😪