Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko je cinio zlo neka bude osudjen ! Bez obzira na nacionalnost i vjeru ! Ako si monstrum i ne covjek samo iza resetaka !
Pa što ne osudiše Šešelja i još mnoge druge ? Pa zašto to ne kažu iz drugih naroda (Srba i Hrvata), zašto to govore samo glupi Bošnjaci.
Poslije presuda Karadžiću i Šešelju i presude koja se očekuje Mladiću (vjerovatno će i on biti oslobođen )sve drugo je bespotrebno komentarisati i održavati suđenja bilo kome.Ako inspiratori,nalogodavci,podstrekači i izvršioci zločina i eventualnog genocida nisu osuđeni,pa kako očekivati da je nešto pravedno u narednim suđenjima
Interesuje me kako to da tuzilastvo ne interesuje to sto Oric terorise u trouglu Sarajevo-Zenica-Tuzla udarajuci reket sa Keljemndijem ostalim bosnjacima ? Opste je poznato da vrsi iznude od firmi ucjenjujuci ih prijetnjama... sto se o tome cuti? A Bake ? Imas komentar?
Ako ga brani Vasvija, onda to je dobijen slučaj, čak se i Milošević divio Vasviji
Na robiju kriminalca.