Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustite ga van al nam javite kad i gdje... jer svaka ostala kazna je malo
Što srbin može biti nečovjek to životinja ne može.
a tebi nevini j..bo ti batko porodicu celu
a ti nevini je.b.o ti batko porodicu celu
Na kolac kaurina mamu mu genocidnu...
Obzirom na težinu zlocina nadam se da ce Sud BiH ODMJEROTI KAZNU ONAKVU KAKVU ZASLUZUJE OVAJ NECUVENI ZLOCINAC.ABD
SVAKA KAZNA OSIM SMRTNE JE DAR BOŽIJI ZA OVOG MONSTRUMA SAMO GA NI PO KOJU CIJENU NE TREBA POSLATI U FOČU TAMO NE BI OSTAO NI 24. SATA POBJEGAO BI IM KROZ ZID A DA TO NE BI "VIDJELI" ČUVARI GAD
SVAKA KAZNA OSIM SMRTNE JE DAR BOŽIJI ZA OVOG MONSTRUMA SAMO GA NI PO KOJU CIJENU NE TREBA POSLATI U FOČU TAMO NE BI OSTAO NI 24. SATA POBJEGAO BI IM KROZ ZID A DA TO NE BI "VIDJELI" ČUVARI GAD
Samo sandžaklije mogu tu nešto učiniti da četonje shvate u kakvoj su situaciji, ostale pi.čki.ce sa mindera i uz kafu ništa. Bosno, Bosno ko te vodi i ko te brani (bolje je reći ko te i dalje ruši) !
KAKO DA "SRBSKI MONSTRUM BATKO" IDE U ZATVOR u FOCU ODAKLE su genocidasi srbi PUSTALI DA POBJEGNU ratne ZLOCINCE u srbiju SVOJU MATICU barbara !?! SRBSKI MONSTRUM BATKO POD SVAKU CIJENU MORA OSTATI U ZATVOR u SARAJEVU i tu DO KRAJA ZIVOTA odlezati dozivotnu kaznu ! AKO PRAVOSUDJE BIH-e hoce da da SKANDALOZNU ODLUKU da BATKA srbskog MONSTRUMA SALJU "U ZATVOR U FOCU" gradjani Sarajeva zrtve ovog srbskog monstruma batka PRIJE TOGA IDITE ISPRED PRAVOSUDJA NA HILJADE I RECITE VASU NESUGLASOST ! Nece valjda monstrumi odlucivati gdje ce biti u ZATVORU i to u Foci gdje zive ko lordovi i GDJE IH ZA PAR MJESECI gencodasi srbi puste na SLOBODU u svojoj matici krvoloka i babrara srba ?!? Tuziti sudiju presude AKO NE DA DOZIVOTNU robiju ovom srbskom monstrumu i AKO dozvoli DA OVAJ SRBSKI MONSTRUM BATKO bude IGDJE drugo OSIM U ZATVORU SARAJEVA, do kraja zivota !
Očekujem SMRTNU KAZNU ZA ZLIKOVCA ito javno, mučenjem do maksimuma (kao što je i on radio) da nikom ne padne napamet da tako nešto uradi. Sve ostalo je pi.ša.nje po žrtvama i po nama koji ostajemo i čekamo da nas ponovo napadnu i kolju. Ako ga osude samo na zatvor onda je to ODOBRAVANJE ZLOČINA, to znači nema mira, nema kraja agresiji.
KAKO DA "SRBSKI MONSTRUM BATKO" IDE U ZATVOR u FOCU ODAKLE su genocidasi srbi PUSTALI DA POBJEGNU ratne ZLOCINCE u srbiju SVOJU MATICU barbara !?! SRBSKI MONSTRUM BATKO POD SVAKU CIJENU MORA OSTATI U ZATVOR u SARAJEVU i tu DO KRAJA ZIVOTA odlezati dozivotnu kaznu ! AKO PRAVOSUDJE BIH-e hoce da da SKANDALOZNU ODLUKU da BATKA srbskog MONSTRUMA SALJU "U ZATVOR U FOCU" gradjani Sarajeva zrtve ovog srbskog monstruma batka PRIJE TOGA IDITE ISPRED PRAVOSUDJA NA HILJADE I RECITE VASU NESUGLASOST ! Nece valjda monstrumi odlucivati gdje ce biti u ZATVORU i to u Foci fdje zive ko lordovi i GDJE IH ZA PAR MJESECI gencodasi srbi puste na SLOBODU u svojoj matici krvoloka i babrara srba ?!? Tuziti sudiju presude AKO NE DA DOZIVOTNU robiju ovom srbskom monstrumu i AKO dozvoli DA OVAJ SRBSKI MONSTRUM BATKO bude IGDJE drugo OSIM U ZATVORU SARAJEVA, do kraja zivota !
Treba osnovati tajnu organizaciju koja će se baviti likvidiranjem ovih monstruma nakon što izađu iz zatvora. Pravda!!!
Grbavica zaboraviti neće!
srbi u ist. sarajevu kao u Srebrenici okruzeni s nama sa svih strana samo blokada puta preko Trebevica
@ABT 29.03.2013. u 08:16 i b.o.g. postoji,djeca umiru a zlocinci sto kolju i siluju zivi,e b.o.z.e. sram te bilo ___________ Neka neka da umru bili bi spašeni...bolje ta trunu u zatvoru i da im pokazujemo svaki dan šta su radili....
i b.o.g. postoji,djeca umiru a zlocinci sto kolju i siluju zivi,e b.o.z.e. sram te bilo