Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
А поновно суђене хероју Орићу?
Uz svo uvazavanje M. Subasic ja bih da joj postavim pitanje zasto misli da genocida ne bi ni bilo da nije bilo ove dvojice?....bilo bi ga,itekako bi ga bilo!
Hajde brkata, imaćeš još ćara od ovih sudjenja. Neće se znati ko ima više nekretnina u Sarajevu, ti ili ridjobradi. Nakon svake posjete Hagu kupiš novu nekretninu.
Svi oni pacovi koji imaju hrabrosti pred Bogom vrijeđati ovu heroinu,kojoj je "komšija " Milisav Gavrić iz ruku oteo njenog sina,mladića Nermina i kasnije ga ubio,a ona 18 god. kasnije ukopala samo dvije njegove kosti,neka razmisle o svojoj porodici i svojoj djeci i zahvale se dragom Bogu koji ih je poštedio ovakvog iskušenja !
Idi naplati kriju, zaboravila si na one iz svog 5-tog stana u Sarajevu...
Ajd Munira ne seri, šta ti znaš ko je doprinio genocidu. Šta ti znaš gdje je i kada bio genocid. Haški tribunal je morao nekoga proglasiti za nastanak genocida da bi skinuo odgovornost sa MZ. Rat je poceo u organizaciji MZ a učesnici iz BiH.