Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisma u kojima...neko, nesto, pojedini... Koje izjave? Koji stavovi? Koji strani politicari?
@yolo..pa ko te zadrzava ovdje,spakuj svoje krpe i odlazi odavde tamo gdje mislis da ce ti biti bolje..
Bravo studenti!! Napokon da od nekih studentskih asocijacija čujemo nešto suvislo.Apsoluto se slažem da samo MI koji živimo u ovoj državi možemo stvoriti uslove da ova država krene naprijed,a nema razloga da se to ne dogodi.Svako uplitanje stranaca u rješavanje naših unutrašnjih pitanja,pa čak i ako su dobronamjerni,a često nisu,dovodiće do situacije u kojoj sve stoji i vlada nepovjerenje među narodima ili građanima ove zemlje.Ova država je već punoljetna i potrebno je da vodi računa sama o sebi.Nadam se da smo svi napokon odrasli.
AMBASADE KOJE IZ BiH TREBA PROTJERATI SU: (1)-ruska, (2)-srpska (tariguzijanska). Svi ostali su dobro došli.
Dobro zbore ovi studenti ..... ! ! ! Samo zaboravljaju jednu MNOGO BITNU STVAR .... a to je da ovo što oni u knjigama uče vrijedi za normalno uređene države, države koje poštuju prvo njihovi rezidenti, dijaspora, pa onda i sav ostali svijet.... Ovdje gdje živimo, svatko tko se dobronamjerno miješa u unutarnje stvari ove , skoro pa države, dobro je došao.... Odyebat samo one čije namjere nisu čiste . . . ! ! !
Najjaci su ovi sto opravdavaju sve ovo. Znaci, de fakto proznajete da BiH nije nezavisna drzava nego qrcina u kojoj se vise pita tamo neki trecerazredni diplomata od stanovnika ove zemlje. Kakvi ste vi debili, i ne zasluzujete bolje da zivite.