Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
studenti znaju da salko selman - SDA drzi kljuc ovog problema stoga gospodo rijesi te problem da djeca na miru uce
narod zna. :(
NISTE MI DO SADA PLACALI SMJESTAJ ne lazite nas i dalje NECETE VISE NIKADA NAS LAGATI...
hehehehe, ovo je smješno, kampanja i guze za izbore ZABIH je zvanično počela, vršite redovno higijenu uma, trebat će nam.
Draga naša SBIH nisi feniks,nema vama dizanja iz pepla.Tu ste gdje i trebate biti-NA DNU!
Laži me laži, vjerovat ću sve a onda idi neka boli te, pokaži mi srednji prst kad izbori završe.
Hvala SBIH-u što se trudi pred izbore da nam napriča gluposti,da se mi navučemo i damo im glas i na kraju lupamo glavom o zid što smo opet napravili glupost.Ali sreća pa na greškama učimo .
Kako ne treba kao i dosad u domu u Nedžarićima. Bando pokvarena.
Još fali samo da kažu da i kupone trebaju sniziti. Kako svašta pričaju kad je pred izbore, stvarno ste smješni vi za BiH.
Pa zar niste vec u obavezi da to i cinite ,pitanje je gdje ste makli pare koje su bile namjenjane u tu svrhu Naravno te ste pare ili veliku vecinu istih preselili na sebi poznate destinacije??? Od kojih para mislite da to ostvarite,poste sa vasom pricom saljete narodu poruku da do sada nije to bilo moguce uraditi, cinjenica je da ste duzni sam bog zna koliko. Naravno niste ni mislili da vrsit preraspodjelu postojecih srestava vec cete ponovo zaviriti u djep naroda u vidu nekog novog nameta,mozda poreza na ZRAK koji udisemo Pa SDP malo podjsecanje vise nismo u socijalizmu sve se zasniva na privatnom kapitalu p pod kojim izgovorom traziti da drzava placa nekom skolovanje ,opet na vidiku prevara, ili ste pod tim svojim idejama mislili doskolovati neke svoje ZASLUZNE kadrove P.S Sve bi vam obecali samo do jos 4 godine sjede na vlasti a kako vam je narode trebate dobro razmisliti ,ipak su oni sebi obezbijedili i praunucad a vi i vasa djeca vec sad ste na rubu propasti
Jao jao iz suplje u prazno! De mi molim te samo odgovori GJE SI I STA RADIS u \"pauzama\" do izbora??? Ne sjecam se da cujem za tebe osim pred izbore?!
HAHAHA ŠTA SU SKONTALI, SVAKA IM ČAST. SVAKA ČAST HARE KAKO LJUDIMA UZIMAŠ PARE! PRVO - ONEMOGUĆE PLAĆANJE STUDENTSKIH SMJEŠTAJA U MJESECIMA PRED IZBORE DRUGO - PRED IZBORE ONI FOL FINI I ZALAŽU SE ZA STUDENTE A DA BI NAROD GLASAO ZA NJIH TREĆE - KADA POKUPE SVE GLASOVE U SB KANTONU A RADI OVIH VJEŠTAČKI IZAZVANIH PROBLEMA, ZADOVOLJIT ĆE ZAHTJEVA STUDENATA (DIO) PA ĆE NASTAVITI KRASTI PARE OD NARODA
TRAZITE SALKU SELMANA....TU JE KLJUC.Arogantni i pohlepni, vlastoljubivi, on ne voli sebe, a kamoli studente....svojoj djeci je kupios stan u sarajevu, stoga nema potrebe da vlada uplacuje ostaloj narodnoj sirotinji, koju on prezire i iskoristi samo u [predizborno vrijeme SALKO SELMAN
Ja vidim! Mislim da si ti taj koji ne vidis! Eto, imao si prljavog Harisa 4 godine, sta ti je donio? Ti jos imas srece sto si u Doboju gdje je SDS, da vidis kakva su druga mjesta. Tebi ako je prljavi Haris dobar, vodi ga kuci, i njega i Sabana Sivica, ratnog profitera, i sve te iz profiterske stranke ZaBiHnamGA! Na srecu, narod se spametovao, pa ubrzo te stranke nece ni biti, a ti razmisli sta ces onda... Dodji kod mene, nismo daleko, da ti dam koji pametan savjet, ocigledno ti treba ;) P.S. TI si taj koji treba dioptriju, ili barem kurs citanja, ja sam ljevicar, moj je Komsic i SDP!
Iz doma nas i izgone jer je direktor studentskog centra iz SBiH-a, pa se ovako prepucava sa SDA pred izbore, preko nasih ledja.