Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ante na aparatima.
Respekt
Da su muslimani poginuli kurac bi im komsije hrvati ovako odali pocast e moje Bosnje nikad pameti doci necete
jesu li se to ujedinili bošnjaci i hrvati ?????????????
Nemamo se mi sta ujediniti s onima koji su nac ubijali devedesetih jebo ih krivousti Tudjman
dokaz da obicni ljudi imaju empatiju za druge obicne ljude. pocnu se mrziti kad im se konstanto plasira da su drugaciji i da kao drugaciji se trebaju mrziti. a mnostvo drugacijeg i drugojacijeg na nekim drugim prostorima se njeguje kao bogatstvo.
Nikad ustaše ne bi ovo učinile da su stradali bošnjaci.
@milicapavlovic.mp3 treba davat pozitivan primjer pa ce se komsije nekad ugledat na komsije. ne treba se takmicit kako bit vece govno, nego kako bit manje. kad si manje govno veci si coek. kuzis?
R.I.P