Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
duse drage.........
et sad ko ovo cita pomislice da je direktorica med i mlijeko, a prvi dan ona i kompletna uprava su u dvaneast sati pobjegli iz doma i studente i zgradu ostavili same na cjedilu sve ovo sto citate zapravo je zasluga samih studenata koji su se samoinicijativno organizovali , sve sto je doticna gospodijca uradila je smetala, hodala za studentima i slikala
Od mene imaju desetku iz drugarstva. Solidarity sister viđaj je što plače kako bi je utješio :)
Jedni te isti komentari ne moram ni da citam, dovoljno mi je da vidim nick osobe koja komentarise.
Opet se ponavljas
Da nikada ne zaboravimo solidarnost koju su pokazali gradjani BiH ovih dana, i kakvim lazima su je godinama potiskivali politicari.
Bosnjaci ne zaboravljajte Srebrenicu, agresorsko-genocidna gamad pokusava na sve nacine da animira Bosnjake na nekakvo jedinstvo i izjednacavanje, a znamo da pokusavaju da izjednace zrtvu i agresora, ne zaboravi te Bosnjacku djecu koje su agresori nabijali na bajonet.
Dragi Bosnjaci, vidite koliko je nasih Bosnjackih porodica ostalo bez igdje icega, mada se ovih dana u vecini medija pisalo i govorilo, o doboju,samcu,bijeljini, orasju i drugim mjestima gdje su nebosnjaci vecina, a o Bosnjacima se pisalo samo kako se krade pomoc isl. Zato ne nasjedajte na podvale. Bosnjaci ujedinite se i pomazite prvenstveno Bosnjacim
Evropa ce da se zbrine za Srbiju i Hrvatsku, a mi ako se ne pocnemo brinuti o cijeloj BiH za to ce ispastati samo nasa djeca.
DA, BOLJE DA DIJASPORA BOSNJAKA PRAVI OVIM LJUDIMA KUCE, NEGO STO KUPUJE STVARI. BUDITE SPONZORI JEDNOJ PORODICI I POMOZITE IM DA SI NAPRAVE NOVU KUCU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)