Komentari (392)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I vi da 10 vas glasa za 10 razlicitih stranaka, pa odlete glasovi na sve strane. Razumijem ja tu frustraciju, ali kad vidim te Hrvatske zastave u BOSNI I HERCEGOVINI, zaboli me neka stvar za vasu jednakopravnost! Vi mene vrijedjate sa tim zastavama drugih drzava isto kao sto \"mi\" vas \"gazimo\" i \"potlachujemo\". Vi ste KATOLICI u Bosni i Hercegovini, a ne Hrvati. Hrvatsku vide kad odu na more. JA SAM BOSANAC, I MOJA VJERSKA PRIPADNOST NE MOZE UTICATI NA TO KOJOJ JA DRZAVI PRIPADAM. Bosanac, a vjeru drzim za sebe.
Nema ih možda ni 10% u BiH, a kontrolišu barem 80% kapitala u BiH! Bošnje, naučite više šta je ubleha, ugledajte se na ove!
evo sad da nesto j...m,napravio bih hrvata! pun mi ih je k...c!
biće bolje
Pustite ih Djecica su ocito zbunjena.......
Stop majorizaciji Bosnjaka u Mostaru, Capljini, Neumu, Stocu, Ljubuskom, Livnu, Prozoru itd, itd.
Eh odoh i ja sada u Hrvatsku i traziti da zaustave MAJORIZACIJU BOSANACA XD
Hahahha legende su ovi studenti sve po direktivi.. stvarno bijedno izgledaju do bola. Komunisti su bili djeca sta im Covic radi pa ovo je smjesno...
Ja ću rado prihvatiti tu zastavu ali onda kad uistinu bude predstavljala ono što navodno predstavlja,zastavu države u kojoj su po ustavi TRI konstitutivna,ravnopravna naroda....
ne boli nikog zbog \"hercegbos.\" ( to je vas simbol, kao sto su najljespi LJiljani nas simbol )zastava a pogotovo ne zastave susjedne nam Hrvtatske, ali ne vidim niti jednu Bosanskohercegovacku ( zastava BiH,koja predstavlja sva 3 njezina naroda, njezine gradjane, i njenu suvernost) na tim \"protestima\", pa u kojoj ste drzavi ? hajd sto zvizdite himnu kao dodikovci..
Vrijeme je da Fasisti konacno napuste BiH i da normalan gradanin pocne i normalno da zivi jer 1 i 5 jeste broj ali postoji vecina neka koja je svugdje u svijetu priznata samo u BiH ta vecina se ignorise sto cese Fasizmu slimit kicma upravo tu!!!
Hrvatski svjetski kongres uputio je Bundestagu dopis u kojem od njemačko-bosansko-hercegovačke skupine u njemačkom parlamentu traži žurne korake glede položaja Hrvata u BiH. HSK poziva njemačke parlamentarce da se zauzmu za ravnopravnost hrvatskog naroda u BiH. U dopisu traže i termin održavanja sastanka, na koji bi došli u sastavu šireg izaslanstva Hrvata iz BiH te iz Njemačke. Njemačka: Hrvatsko iseljeništvo u Bundestagu diže glas protiv majorizacije na Hrvatima u BiH Hrvatski svjetski kongres, kao krovna udruga Hrvata u Njemačkoj u kojoj žive 460.000 osoba s hrvatskim korijenima, želi upoznati njemačke političare i medije o trenutnom stanju i nepravdi koja se provodi prema hrvatskom narodu u BIH-u, kaže se u dopisu. HSK dalje navodi kako primaju sve veći broj zahtjeva iz iseljeništva koji pozivaju udrugu na djelovanje putem političke diplomacije i lobiranja.
ja selim u lipi zagreb , fina plata, penzija,,,,šta ču se zafrkavati u ovoj nemogućoj zemlji......
Najvece hinje na balkanu,ko fol,oni dobri,a da mogu siju bi ti zavrnuli,sa njima nikad ne znas na cemu si,barem znas,srbi te mrze 24h,a ovi,ovi te sad gotive,sad bi te roknuli,a o ugrozenosti je smijesno pricati,najbogatiji narod u bih,sa najboljim platama,penzijama itd itd...a ova politicka ugrozenost je samo prica za malu djecu,to su nalozi iz nekih drugih drzava,koje jos uvijek misle da mogu otkinuti neki komad bih,mogu al za neku stvar povuci...
Bole vas zastave Herveg Bosne i Hrvatske, ali kad vi masete Turskim zastavama, onda je sve u redu? Ma, jeli!
BLITZ KRIG - REPRIZA ZAVNOBIHA sad djeco znate kako smo mi komunisti zasjedali na ZAVNOBIHu, pa onda pravili jugoslaviju... pa pobili oko pol milijuna vaših rođaka jovankaaaaaaaaaa...hodi ovamoooooo...joj al je bilo dobro majkutibožju a?
uzmeti barem jednu Bosanskohercegovacku zastavu, pa mozda vam i ja dodjem pomoc, vidim susjedne zastave, pa kome protestuju ??