Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postalo je pravo popularno podizati šatore ispred drzavnih i nadleznih ustanova,jer jedino tako mozes postići svoja prava za koja budes zakinuta!
postalo je popularno bježat iz ove zemlje
Upišeš fax,plaćaš redovno godinu,stipednija vise neredovna,zavrisi fax,ne gine ti biro! ZALOSNO!
kako kome, nije svima žalosno. pojedine babe misle unaprijed pa po 5 godina čuvaju mjesto svojoj djeci
Sta drugo da ocekujemo nego stalne strajkove kad su ljudi ogorceni na sve ovo sto se desava u nasoj zemlji,ovo je postalo suludo.Eto pa da opet zaokruzimo SDA na izborima 2014 ako smo budale.
Све бошньаке треба у шаторе , за боль и нису
Dobice ***
a tito dragi sta ce biti satora u sarajevu...vise neg u arabiji :)
halo studenti, hajte kući zagrijte stolice učite ,izlazite na rokove, polažite, većini ta stipendija služi za kafe po žurnalima,manuelima , krpice za neke fukodrome i koncerte po bobanima , razumijem ja vas što vi tražite što vam pripada al dajte nemojmo pretjerivati sa šatorima , država nam je u kolapsu svi samo nesto traže, svi bi neke stipendije, naknade, regrese.HEJT ZA LEZIHLJEBOVIĆE
Nemam obicaj, nemam potrebe i ne volim nikoga da vrijedjam ali: pa majku mu da li su ovi nasi studenti ,svi studenti u cijeloj zemlji ikada vidjeli,procitali,culi kako studenti protestvuju u svijetu? Sta im je? Ima li bar jedan normalni student.? Koji ce im k....c internet ako bar ne mogu vidjeti kako to rade studenti u puno gorim zemljama?
to su sve studenti preko stele...na kraju ima da im tata digne kredit i kupi diplomu :)
Gledaj ti kako je to obuceno lijepo ima se znaci NI TE STIPENDIJE VAM NEBI DAO NISTE ZASLUZILI IMA DJECE KOJA NEMAJU DA JEDU SVAKU NOC ,A UJUTO SEBI POMAZU MALO HLJEBA I STEDE ONO MALO STO IMAJU I SVAKU NOC LEGNU SA NADOM DA CE JEDNOG DANA BIT NEKO I NESTO I JEBAVAT VAS TATINE / BABINE SINOVE I KCERKE
Boze, cekali zimu i snijeg da postavljaju satore...
Ma kakva stipendija,gledaj zuje sto se sredila kao da je na modnoj pisti,ostavi koju marku za skolu i ne trazi od drugih
Ne treba im dati nista , ako nemas love ne studiraj .Krampaj.
Takav je slučaj u celoj BiH , i kod nas u Bugojnu samo su 2 isplaćene...
Ajde sta ste se odmah pobunili
Ovu curu koja sto pozira na jebenoj fotografiji s protesta treba protjerati iz drzave, *** ti fejsbuk mater, i poziranje i sve.
dobra mala sto si takav
sta je ovde poziranje matere ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Bosni, cini se, kampiranje postaje pravo popularno
Tako i treba,dosta je nama da nas kradu,dosta nam je kriminalaca koji nas vode 18 godina...