Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Studenti jedino kat treba na odmor i zabavu mrdaju guzicama. Kad su protesti nigdje nikoga.
...revolucije se pokreću "odozdo"...zašto bi studenti "vukli" pa da opet neki drugi poberu kajmak...neka uživaju, jedna je mladost :)
Nurković je skont'o foru. Bolje biti par godina duže student, nego penzioner :D :D Long Live Nurkovic :)
a neki su se i drogirali u sumi
nakon ovog "izleta" bice nezeljenih trudnoca, ihh...
Nije upalio trik sa semaforima? :D:D
Čini mi se da studenata u BiH ima i u drugim gradovima, pored Sarajeva i Zenice. Posebno mi žuljaju oko sarajevski politička i akademska elita koja na neku priču jakom i dobro organizovanom Univerzitetu čini Sarajevo puno većim akademski centrom nego što će to ono ikad biti. Samo krivi smo mi što sa strane pušimo te priče, čineći svoje gradove i univerzitete gorima nego što oni to zapravo jesu! Šaljemo svoju djecu da na izliku boljih uvjeta studiranja i perspektive u budućnosti, zbog tradicionalnosti sredine u kojoj živimo, u Sarajevu si daju oduška u noćnim provodima, druženjima i sličnim aktivnostima. Našli su se pitari koji to jako dobro znaju naplatiti, pa tako činimo svoje sredine monotonim i siromašnim, jer novac koji zaradimo u svom gradu trošimo na djecu koja studiraju u drugom. Nekad Beograd, danas Sarajevo, a seljak(siromah) osta seljak bez obzira na zemlju u kojoj živi!
Republika Srpska- najljepša zemlja na Balkanu.
Lada trena protestovati svi su na kafama :) Kad digniskolarine neka sami rjesavaju pr
Dobro da im nije Eme Tours organizovao pohod.
Da bar imam priliku svako malo otići gore gdje ne vladaju nikakva sra*ja. Čiste vijuge bar za nekoliko narednih mjeseci zagarantovane.
Sve Bosanci, rodila ih majka Bosna i Hercegovina.
oŠli na bjelasnicu da se drogiraju
parada nehljeba