Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ena i @adi Malo znanja je opasna stvar, a zivjeti u podrumu svijesti znaci inflaciju ega gdje jadan misli da zna...
Pa imam ja, već imamo dovoljno tupavaca a sad dobijamo i indoktrirane. Kako bi bilo da ostaneš dole u toj zemlji snova, svakako je dole sigurno sve najbolje.
Ja studiram na Univerzitetu Kralj Saud u Rijadu. Jel ima neko nesto efikasno protiv?
A to su oni teolozi koji pozivaju na linč ako se napravi karikatura muhameda ili ako se traži ukidanje smrtne kazne za vrijeđanje islama?
@adi Azhar nije skola za fanatike, jedan je od uglednih teoloskih fakulteta. Osim toga, ne boj se obrazovanih teologa, boj se onih sto malo znaju a najvise tumace svojom gluposcu.
sve u svrhu međuetničke tolerancije, a onih 24% su pioniri te rabote... pokazali u bugojnu, maoči, maglaju...
Bez veze idu iz Bosne kad fakultet slican ovom egipatskom ima i kod nas na Pogorelici.
Samo da znate gdje se ovi šalju: prema http://www.webometrics.info riječ je o 6830 mjestu na rang listi univerziteta za razliku od sarajevskog koji je na 2250 mjestu. I šta da tamo nauče arapski i netoleranciju i pozive na linč radi bilo kakvog kritičkog mišljena o islamu.
ko da nemamo dovoljno fanatika i tupavaca, treba oduzimati državljanstvo za studiranje na arapskim fakultetima