Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar nidje veze. Posjet Srebrenici se organizuje ispred bh.univerziteta.studenti,nastavnici i saradnici kao gradjani BiH osjecaju duznost i potrebu da prisustvuju i odaju pocast zrtvama genocida. Nikakva politika niti zamazivanje ociju. Srebrenica se nazalost dogodila,a ubistvo samo jednog covjeka bez obzira na vjeru i rasu je zlocin,treca otici da se podsjetimo,ne zaboravimo i naucimo historiji. Politika ovdje stvarno nema mjesta.g
Jeste upravu si ,slazem se sa tobom potpuno. Trebale bi sve skole raznih uzrasta posjecivati Srebrenicu i muzej i Potocare ,tako da mladi koji ce jednog dana voditi ovu zemlju nauce i vide kako je politika prljava igra i da se zlocin i genocid nikada neponove nikom . Ne samo bocnjacima vec nikom bilo koje vjere i politickog opredjeljenja.U svivim zemljama sirom svijeta se organizuju ovakve ekskurzije i obilaze neka mjesta znacajna iz istorije tih zemalja . Neznam zasto ovdje u BIH je problem da se nesto tako desava , pitam se koga to istina toliko boli i pogadja i ko se to plasi da njegovo djete napokon sazna pravu istinu ????
Sram vas bilo đub.ra.di jedna nacio.nalistička! Ne može se postaviti neka vijest na ovom portalu a da sel.joberi i go.vnari ne počnu da pljuju! M.r.š sto.ko odakle ste i izašli! Da bogdo niste nikad došli na ovaj svijet takvi naopaki!
Sve skole treba da ovo organizuju jer prosjecno dijete u BiH zna samo da se tamo nesto zbilo a sta tocno nema nazalost pojma! Sram da bude roditelja te djece sto ih nezele naucit istini. Nazalost mi u BiH imamo sistem koji je protiv gradjana BiH ali na nasu srecu oni su prolazni a gradjani BiH su VJECNI. Zato gradjani BiH PREUZMITE svoje gradjanske duznosti i neosvrcite se na politicare ( mandati mogu biti veoma kratki ;))
Svaki roditelj je duzan da informise svoje djete sta se to dogadjalo tokom rata u BiH a POGOTOVO u Srebrenici sve dok se nerjesimo ovoh prodanuh dusa koji o tome cute i podcjenjuju zrtve rata.
valjda od \"history\", al ne bih da se pravimo englezima :p
Treba zasto ne? Samo ne znam na kojem jeziku se to kaze HISTORIJA? Ocito u BiH sve pocinje od 1992 pa naovamo.
MA BRE KOJI GENOCID?
Bas kada pomislim da je dosao kraj majmunima i njihovim majmunskim komentarima, opet se iznenadim. Sacuvaj svoje skromno, ograniceno misljenje barem na ovakvom clanku
bolji dio.hahaa tupane tupi
nek je ZDRAVKO LUCIC tu... mada mu djaba sve!!!! :-)))
Sve skole treba da ovo organizuju jer prosjecno dijete u BiH zna samo da se tamo nesto zbilo a sta tocno nema nazalost pojma!
Posto mi redakcija nece objaviti komentar gdje sam napljuvao folk tranvestita koji daje intervju za Slob.Bosnu pogledajte video pa prosudite kome se daje medijski prostor u BiH. http://www.youtube.com/watch?v=kJjeWLD3aaA Sto ovi komentari nisu zakljucani pitam se a o folkericama se zakljucavaju?!
Jako lijepo. Trebalo bi iz cijele BiH, citave godine, organizirati slicne posjete.
http://www.youtube.com/watch?v=kJjeWLD3aaA Trandzo ne bi izdao Mladica
Naučiće od Čekića kako se izmišlja ge.NO.cid...