Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svašta sam čula al ovo da student diže kredit je osvojilo nagradu. jbt ovdje fkt ima nenormalnih, student da diže kredit koji će do 30-te godine vjerovatno živjet kod mame i tate ili nekom iznajmljenom stanu koji plaćaju mama i tata, u ovakvoj državi kad jedva nađe za žileta? nažalost smo robovi kapitalizma i sumnjam da se mogu donijeti neke veće promjene. Nadajmo se najboljem
:(:( ''Dada'' !?
Aha ;-)
Smijesno pa nasoj drzavi nije u interesu da nas je sto vise obrazovanih. Trebala bi biti minimalna cifra za obrazovanje. Kako jedan student moze dati tolike pare ?!Od kud?! Sistem nam je bruka i sramota!
Kako je u demokratskim zemljama nek digne kredit i nek poslije vraća, a ne da ga država školuje, a on u političare ili preko grane.
Student eto moze dici kredit . A ko ce mu ga vracati?
Trebao bi BHRT sad uzivo javljanje : sa filozofskog i iz parlamenta gdje se oni debili svadjaju oko fotelja! A ova jadna djeca... Ma idite iz BIH koliko vas noge nose brzo!!!!
Divi ovog na prvoj slici sto gleda guzu ovoj curi ispred.
poserem se ja na NAS i studente i radnike gras-a i radnike feroelektra i radnike ZOI84 na sve NAS se dobro istovarim umjesto da smo svi izasli kako treba na ulice i nastavili dok ne poskidamo sljam sa vlasti, svi se pojedinacno bore za svoje sebicne ciljeve Da Bog da Bakir i Zlatko i slicni njima vladali stoljecima. ne zaskuzujemo bolje
PS mrsh
Bolesnik ohladi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...znaje nije roba? ...iz ovoga zaključujem da za sa istim znanjem ne bi ste prihvatili bolje plaćen posao...
Tako i treba puna podrška!!!