Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRI STUDENTI, SVAKA ČAST!
da se @PP ne uvrijedi sto nije spomenut, tek toliko da dodam da je šupalj iznutra, i ako te umjetnost ne ispunjava sta te zivotata ti ispunjava?? srdacan pozdrav cijeloj ekipi :))
@bezze jadno i nazadno \'razmisljanje \' . da nije produkt dizajnera Vi, uvazeni obrazovani gospodine, sada ne biste imali tu stolicu, stol ni racunar ispred kojeg sjedite i dr**** u slobodno vrijeme kojeg vjerovatno imate na pretek ;)
@bosanceros ma grijese ovi, ti si ipak ponos nase drzave ;)
@bezze - vjerujem da si ti jako drustveno koristan / korisna, blago nama... @bosanceros- ironija, kazes studenata, a trazis svjetske muzeje, pa gle ovi studenti u svijet sigurno idu, al ti bosancerosu ostajes...a i za pocetak mala uputa postoji razlika između dizajna i primjenjenih umjetnosti...i jos nesto kad vec volis da pametujes, istrazi malo o sajmu u kelnu, nemoj se brukat... @bravo- hvala :)
ma meni je to sve supljina, ali kako hocete. Umjetnost?? Supljina.
BRAVO! SAMO NAPRIJED
još jedna kamara \"projektnih\" intelektOVA koji bi da najašu na budžete i prodaju svoju nadrivještinu kao društveno korisnu