Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lepo vi doktori dignete kredit, dadnite je po 30 000 kermi i nece vas dirati. Kmeee kmeee
Hajd ne prdite vise o mitu... Cinjenica je da postoji korupcija u zdravstvu, ali iste ima i u sudstvu, policiji, medju inspektorima... I to je mito, ali o tome niko ne prica, haman samo doktori uzimaju... I ne uzimaju oni, vec im VI dajete, i VI ste ih na ovo navikli... Ne ceka ti se pregled i hajde ti "uleti" doktoru da ti "pogura to malo", koliko je samo takvih... Prosjecni Bosnjo ne moze cekat ni na kasi, nego gleda poznaje li koju od prodavacica da mu "odradi preko reda" robu koju ce svejedno platit...Takav nam je mentalitet, i zasto se onda zalite? Licno NIKAD nisam doktoru dao ni marku za pregled, a opet moj termin nije niko nikad uzeo, ma koliko dugo cekao... Ako mislim da mi je nesto hitno odem privatniku i platim, za svoje zdravlje ne zalim pare... Kome se ne ceka, bujrum ima privatnik, koji dobro, ljubazno i sa osmijehom naplati... eeee ali problem je sto Bosnjo ne voli iz dzepa vadit... Eh, onda Bosnjo idi i podmicuj doktore, ali nemoj se zalit kako uzimaju, jer te "provlace preko reda i svih normi"...
@Shahbaz I to je opravdanje da trudnici nece pomoci dok barem stoju ne stavis u dzep?
@williamcostigan prijavi takvog i tjeraj do kraja. lako je pisat po klixu a prijava nula.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne žalite se kad mito primate, dobar je taj zakon čim vama ne odgovara!
Doktori svoj sindikat, sestre svoj sindikat, nemedicinski radnici u zdravstvu svoj sindikat, itd. Kao da smo Njemacka, tako kod njih.
Kakav je neustavan kriterij 30% ??? NAcionalni ? Jedinstvene sindikate kao u komunizmu i ćao ! Ko je privatnik ne mora biti u sindikatu !!
Mito(mani) užasno je koliko uzimaju