Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Prema Novalićevim shvatanjima u Federaciji BiH trenutno živi devedeset posto bogatog stanovništva, dok deset posto čine socijalno ugroženi koji su, kako je rekao, uglavnom penzioneri. "....HAHAHAHAH,dobar mu diler pravo
Ovo više nije žalosno,ovo smješno postaje hehehehehe,ovi svi iz Vlade ko da su na LSD-u hehehehehe,pa ovo ne bi ni Čombe mogao da provali hehehehehe
hajmo gradjani namirte sta vam je
Novalic: "grohotom se smijem"
Definitivno su potrebni vanredni izbori! Kako se u Hrvata već nazire nova stranka lijeve opredeljenosti - to će biti veselje za vanredne izbore još veće!
U pamet se Novaliću, u pamet! Hitno mijenjaj savjetnika i dilera. Sve si pomiješao, a osnovne potrebe nećeš ako Bga da diraš. Neće ti ni Fahro pomoći! A SBB - držite ga oku povući će vas na opštinskim u provaliju. Ko god se SDA-u nije oteo na vrijeme završio je u ambisu!
prvo su poskidali kablove od bakra i postavili nove čelične.krali kablove sa dalekovoda bakrene i postavljali čelične,sada u bosni 700000 bogataša ma jebite se budale narkomani pedofili sexualni ovisnici mamu vam jebem manijačku.
90% stanovnistva je siromasno,a struju zele poskupjeti.A znamo svi da Bih ima viska struje,i da je izvozi.Hrvatska manjak struje uvozi iz Bih,a imaju jeftiniju struju,gledajuci na njihov jaci standard,i imaju veci pdv.Ja ne znam do kada ce ovdje narod da suti,pa ovo samo ima u Bosni.Umjesto da imamo racune po 20 maraka,nama racuni dolaze po 100 maraka.Pa trebaju siromasni gradjani da krpaju lopovluk politicara.Ajd neka nam ovo rade kada smo budale.A kada treba da se prepucavamo po forumima na nacionalnoj osnovi,tu smo expresno brzi i aktivni.Dok politicari uzivaju i prave vas budalama.
Ima li ista da pojeftinjuje? Samo poskupljenja.
Samo znaju krpiti rupe gdje njima godi, procenat po procenat.
novalic se smije dok mu ja kcerku guzim taslacim na vracama u novoj kuci
Pa i da je kako kaže, ovih 100.000 će poskupljenjima povećati na 300.000.
ne kontam kako ce odrediti ko nece placati struju?
Koji biseri iz njega sipaju ne mogu da vjerujem,ako ovo cuju Svedjanj doci ce trazit azil, Mamu mu bem u pizdu sad me stavio u dilemu jesam li bogatas il siromah,znat cu valjda kad dobijem racun za struju.
Vjerujem da ima ljudi sa lošim imovinskim stanjem, ali uvijek dobiju neke povlastice oni koji i ne zaslužuju... evo upravo ispod mene muzika trešti u gluho doba i to iz stana koji je besplatno dodijeljen, pa će i struja biti besplatna... dakle ja ću komšiji plaćati struju da može jače muziku pojačati i djecu mi uznemiravati a prva su smjena... ma ovo je haos...
Samo Udaraj Novalicu ovce su birale samo šišajjjjjjjjj
ovaj je novalic i bracu grim za*ebo.
Njihovom bezobrazluku nema kraja.Uzivajte vi sto ih zaokruziste.Dabogda vam i hljeba zabranili.
Kakva groteska, takozvani "napredniji" i "slobodniji" entitet (u realnosti etnicki podeljen i bez bilo kakve ekonomske i stabilne buducnosti), kao i nametnuta "multietnicka" prestonica u totalnom haosu i restrikcijama, ali i na ivici ponovnih socijalnih nemira i spaljivanja. U sustini, jedino resenje: potpuno nezavisna i prosperitetna Republika Srpska!
Može ali samo u snovima. Da nije bilo masovnih zločina moglo je. Ovako neće moći nikada.