Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponovit izbore
Pa Irena, raspišite nove izbore.
Još mi samo recite da ne možete sankcionirati kupovinu glasova... ili je i vas Lijanović kupio??! Je li to regularnost izbora? Imali ste i informacije o kupovini glasova ni na to niste reagirali kao i danas kad imate dokaze... Ajmo MARŠ....treba birati nove članove CIK-a!
izbori su svakako bili namješteni to je i djetetu jasno ovi platformaši koji tako žarko žele fotelje ničim to ne zaslužuju DEJTON JE MRTAV...
Bosanska Sarah Palin. Braca mi idu u wc uvijek s novinama kad je njena slika u njima. Trebala bi se skinuti za Playboy konacno.
Volim ovu zenu...
Gospodjo, radite svoj posao, pustite drugima da rde svoj. Sta vi imate sa uspostavom vlasti. Kad ste to dobili unaprjdjenje opisa radnog mjesta. Vi svoj posao cetiri mjeseca niste uradili a to je registracija mandata. Vi bi sad pravili vlast. Gdje vi uopste radite. CIK centralna izborna komisija nije uradila svoj posao. Vi bi trebali dobiti otkaz expresno.
Vođa (Z.L.) ima visok stepen inteligencije, ali to nadoknađuje nedostatkom karaktera.
Cujte me dobro, jasno i glasno Taman da ste vi u pravu, samo zbog te klaunske bluze sa okovratnikom a la Crna Guja, ja vam ne bih dadno pravo oglasavanja na jednoj vako kulturnoj stranoci ko stoje SaX. Inace, frzura vam je plaho ugodna!
ublehasi, kao i sve instituciej u bih..uzass
Posto je uspostava vlasti blokirana a ispostavilo se da nam zivot u ovom periodu bez vlasti nije niti malo gori (ni bolji), predlazem da trajno zaboravimo na uspostavu vlasti i da se opustimo. Bas nam je ovako lijepo. Moze li ova? Inace, ova gospodja je u pravu 100%
SDP nemaju sposobne kadrove :D, sta ce titovi pioniri svjetski poznati po seljastvu?
ne rise, do-dika i malogpotrčkati čovića
znal neko jel ova Irena hadziabdic muslimanka? mi moramo znat ko nam vodi drzavu
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_180802981957895 PROTESTI U bIh... TO NAM TREBA... PRIDRUZITE SE..
Što fino pričam GLUPOSTI po novinama i tv-u,i uzimam PARE od ČOVE & DODIKA za odugovlačenje implementiranja vlasti.Irena dabogda ti pozlilo a doktor odugovlačio da te primi!!!