Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj cuj...hebo oca neotesanog a sta je sa mjestima koja pripadaju bosnjacima u genocidnoj??? Opet srbska nejac ugorzena dokle vise u pm....
Nemam nista protiv ali kad se usvoji zakon, da ako se odkrije bilo kakvo djelovanje protiv drzave BiH ... u zatvor ili smrtna kazna.
@RS \"Nauci se na stezanje kaisa kad RS i Hercegovci prestanu da vam uplacuju u budzet.\" Na konkreni(!) antidaytonski cin sljede konkretne posljedce. Ne pitas se, sto je npr. Dodik uz mnostvo antibosanske retorike osato zacudljivo nekonkretan u cinu? ^^ Sto se tice price o legitimitetu, o tome se sa Zlajinom vitrualnom internet vojskom ne raspravlja. Bio bi to cist gubitak vremena. \"Ocigledno ne kontas, o cemu pisem. Ja govorim iskljucivo za sebe\" \"Neko ko je dobio samo 17% glasova na izborima nema prava govoriti o legitimitetu.\" Ne, ja pricam o tvom nedostatku legitimiteta kao obicni covjek, koji svoje skrivene fantazije zastupnicki uz pomoc imena \"RS\" siri na javnim povrsinama, koje smatra politicki relevantnim. Opet kazem: odcjepanje RS-a ne postize se uz nedostatak karaktera/licnim psihickim problemima.
Ja nista ne trazim a ni mama mi i sestra , dosta nam je ki-ta Miletova !!!!
a sto ne bi mogo bi Ejup Ganic ? Srbin (sandzo) a musliman ! ...hos rec da nije super rjesenje ?
\"Ipak Lagundzija ima pravo da namece,kad,sta i kome hoce !!! \" To vam je vas dragi vozd tako interpretirao. A vi imte to svojstvo da ne slusate svojim usima i ne gledate svojim ocima, vec vjerujete samo ono sto vozd kaze. Valjda on bolje razumje bosanski.... Lagumdzija trazi podrsku stranaka da Bosna proba ici naprijed a ne da ostane vjecni zarobljenik nacionalnih torova. I tu se opet namece vas \"vozd\", onako bezobrazno i nadmeno kako samo on moze, rijecima\" nas Bosna ne zanima vec samo nase ministarske fotelje\". Pa kako bi se vi osjecali da vam neko tako kaze?! Pogledajte kako ste rijesili pitanje u rs kad su bosnjaci iskazali neslaganje sa izborom Aleksandra Dzombica. U tipicno srpskom stilu, samo ste ih odstranili sa scene. Zamislite da se vama tako nesto dogodilo, koji bi to haos bio. Dajte molim vas budite bar jednom realni. Otreznite se i pocnite razmisljati svojim glavama. Ako toliko mrzite BiH, ideite u svoji maticnu zamlju. Mi nemamo gdje!
\"A sad je dosao vakat da Srbi idu malo okolo i pricaju svima kako ste vi teroristi..\" Zašto tako daleko? Odi u tuzlansku airforce-bazu, pa tamo ispričaj Amerikancima malo o tvom najnovijem saznanju o bošnjačkim teroristima! Možda ima nešto, što Amerikanac usred Bosne još ne zna, ali ne zaboravi spomenuti da si Srbin, pošto ne želim da me sa tvojim šumadijskim intelektom u vidokrugu amerikanaca zastupnički brukaš. Fakat, nisi najbistri....
(Od Velike Kifle) \"Nema mjesta = nema para iz RS-a. \" Najmanju kompetenciju i legitimaciju za ovakav potez imaš isključivo ti, moj autoru ovog komentara. \"Amerikanci su vodili revoluciju pod parolom - nema poreza bez predstavnika u vlasti\" Aplauz. U kreativnom stvaranju vještačkih problema nema ni jedne historićke paralele, u kojoj se ovaj autor u njegovoj pseudougroženosti ne viđa. Zaista smiješno i mentalno bijedno, tipićni provincializam. \"Imamo odrijesene ruke! \" Jedno je misliti, drugo je znati. ^^ Državotvorna arhitektura u Bosni i na Balkanu međunarodna zajednica smarta završenim. Bolje bi ti bilo, da svoj fokus okreneš na bitne prioritete u ovoj zemlji, prijete opasni socialni nemiri i fiskalne probleme. U ostalo, odcijepljenje RS-a se ne postiže sa nedostatkom karaktera.
DZEKO ZA MINISTRA sada kada sjedi na klupi .. a ne treba mu plataa..on bi bio najbolji..
Ipak Lagundzija ima pravo da namece,kad,sta i kome hoce !!!
Ovo je srpski kompromis:\" Mi hocemo mjesto ministra vanjskih poslova!\" Iskljucivo i bezobrazno. U slucaju da ne dobiju sto traze, odmah pokrecu pricu o ugrozenosti, preglasavanju, dominaciji i slicnim glupostima. Tako se ponasaju od 1990 i nece/nezele da pogledaju stvari sa prave strane. Na zalost sve vise sam ubjedjenja da je jedini nacin rijesavanja srpskog pitanja kao sto su hrvati napravili u Hrvatskoj. 5 dana akcije i mirna Bosna. Nazalost!
Ja nista ne trazim. Zadovoljan sam sa guzovima mame Zelenog zuba. Derem ih i ne trazim nista vise.
kako su to hrvati prepustili mjesto bošnjacima? to je potpuna obmana. misliš, hdz je prepustio? ne prepušta se tako značajno mjesto tek onako... ponavljam: prlić-lagumdžija-ivanić-alkalaj (židov izabran od bošnjačke, a ne hrvatske opcije). ako misliš da je alkalaj hrvatski izbor, onda red može biti samo na bošnjaka, nikako na srbina. ali alkalaj je bošnjački izbor, tako da je red na hrvata. no kako god okreneš, ne može biti srbin.
Pa Bosnjaci su imali u ovom mandatu ministra inostranih poslova. ALkalaj je bosna=jacki kadar. A kakav je kadar Stranke za BiH, klike koja je nanijela vise stete drzavi BiH vise od svih njenih protivnika iz RS i F BiH zajedno. Zaista je vrijeme da Silajdzic i njegova klapa odu u politicku penciju... Dosta su nam jada nazadavali. Hrvati su prepustili mjesto Bosnjacia, tako da je sasvim u redu da Srbin bude novi ministar inostranih poslova...
Treba naci sporazum.Evo,recimo da bude i Srbin i Musliman.To je moguce u liku i delu Emira Nemanje Kusturice.
to nestalo para za lobiranje pa sad pucaju na mijesto ministra vanjskih poslova, ali nikako da skontaju da ne postoji ministar vanjskih poslova RS nego samo postoji ministar vanjskih poslova BiH.. buuuuuuu ako ne priznate BiH onda ne mozete ni dobiti mijesto ministara BiH..
Kolo srece se okrece. Ili u ovom slucaju se kaze politicka rotacija. Nakon 20 godina satanizacije Srba, evo prilike. Vrijeme je da dodje Srbin na to mjesto. Nadam se da su u RS Dodik i kompanija vec napravili propaganda-plan i strategiju. Treba pokazati svijetu da Bosnjaci hoce absolutnu islamizaciju Evrope (ne samo BiH, jer to ne zanima Evropljane). Pokazivati kako se po avganistanskim brdima skoluju u terorizmu. Pokazati kako zele absolutnu dominaciju nad Srbima i Hrvatima. Prikazati na genocid 300 000 protjeranih Srba iz Federacije. Pokazati na genocid nad Hrvatima u mirnim vremenima, da njihov broj sve manji i manji. Na kraju krajeva uz pomoc EU, USA i NATO napraviti novu gazu na bosnjackoj teritoriji, geto: It’s Payback Time!