Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
carl bildt otici na kosovo u vrijeme obiljezavanja gazenja jna tenkova albanskih civila pa da vidmo hoce li moci stajati u centru grada kao u bosni ili ce se provesti kao delegacija srbije jedva zivu glavu da izvuce i pored oruzane pratnje kosovske policije svaka cast albancima mozemo ih ne voljeti ali su primjer kako se postupa sa nepozeljnim gostima u njihovu rodnu grudu
Ko je i sta je Bildt nije potrebno posebno dokazivati, ali meni su u cijeloj prici mnogo zanimljiviji sarajevski poltroni i ulizice koji za godisnjicu opsade redaju 11500 made in serbia stolica i sutke puse tuki ovom svedskom cet.niku umjesto da ga proglase personom non grata, dok mu jedna Florence Hartmann na sred ulice natrlja nos i ponizi ga. Florence veca Bosanka nego pola Sarajlija, sramota.
A sta je to Savez dijaspore BiH. Budimo realni, BiH dijaspora ne postoji, Ljudi iz BiH, koji su raseljeni po svijetu su svrstani u bosnjacku, srpsku i hrvatsku dijasporu. Hajde, otvorite oci i budite realni i priznajte sami sebi da zivimo u podijeljenom drustvu. Sto prije prihvatite tokao cinjenicu i prihvatite se posla da napravimo nesto za sve narode i gradjane koji zive u BiH i u inostranstvu, imacemo vise sansi da napravimo nesto pametno i za nas, za BiH i za nasu djecu.
Carl Bildt je lobista Velike Srbije, te svremena na vrijeme navraca na Balkan kako bi preuzeo naknadu u keslovi za lobiranje koje obavlja. Nista ljepse nebi bilo kada u dolascima na Balkan zbog lobi rate pokusa da zaobilazi BiH te sa onima koji ga isplacuju srece se negdje drugo.
O cemu pricate pa bilt je zvanicno pozvan od strane uspjesnog ministra vanjskih poslova BiH. zlatko ga pozvao, boli zlaju jaje za nase belaje. vidi mu stolice iz srbije, poziv biltu, pa dobro nije i dacica pozvao i tomu nikolica. od milanovica napravi neprijatelja a bilta gotivi
Pogrešna informacija on je došao kao predstavnik tvornice namještaja iz stare pazove da ugovori za iduću godinu stolice,dobuće polovne za 2km mjenjaju se na zvezdinom stadionu pa biće dogodine 100000 komada a prevoz će te dobiti besplatno časti vas kusta i ceca
POdrzavam
Koga predstavlja ova Stranka dijaspore, na koji nacin su oni formirani i da li su uopste registrovani? Bildt jeste tipicno zapadno djubre koje ne pogadja patnja naroda, gleda samo svoj interes, medjutim postavlja se pitanje kako su ovi dosli do svojih zakljucaka.Kazu da predstavljaju dijasporu BiH, ili se pak radi samo o bosnjackoj dijaspori?
pa de su te sarajlije da ga protjeraju ustvari u sarajevu je vrlo malo sarajlija
Karl Bildt- Žena mu je ć.etnikuša sa Pala, da bi dobio Pizze mora da igra onako kako mu ona svira, licemjer posrbljeni!
Jel ti Karlo(a) brat od tetke il sestra od strica?!
@ uzivancija - yebla ti \'suknjica\' mat.er
BRAVO ZA FLORENS HARTMAN, MAKAR GA JE MALO POSRAMILA NIJE TREBAO KVARITI DAN SARAJLIJAMA.
ma neka se ocitalo onom jadniku sto se spiso za 5.km a ovi sto .ebu u mozak citav grad i drzavu bujrum.sarajevo sve si mi dalje.
Hoho, cuj \"troprsta svinjo\", e fakat si glup za medalju... @karim - nema na cemu, nije mi bilo mrsko, i mene je interesovalo sta kaze.
hvala Jale za prevod, car si!
JEDI G O V N A TROPRSTA SVINJO !!!!!!!!!!!!