Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo,nije Novi Grad,to je sarajevska općina i ne vjerujem da je Amer to rekao,hapšenja zločinaca su izvršena u našem lijepom Bosanskom Novom,a sada bi trebalo da zasijeda Vijeće ministara i proglasi vanredno stanje,stavi izvan zakona Mup Ršumske,pohapsi odmetnike koji su pokušali državni udar na čelu sa debelim zlikovcem Dudukom !
ko si ti da novljanima određuješ kako im se zove grad?
@Max_Bunker ,bunkerčino,kako ih ti nazva,"Novljani" su prije nekoliko vijekova odlučili da im se grad zove po njihovoj dragoj zemlji Bosni i nijedan fašistički ustav nikad to neće moći promijeniti !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
visemilionski kriminal..............joj da mi je dozivjeti da neko stvarno i istinski pohapsi sve kriminalce sa vrha, jest da bi ostali bez ijednog politicara, al hvala bogu ima dovoljno pametne omladine..............
bosnajci kao po obicaju kmeceeeee...:)
kmecimo evo svi izgleda
Banda koja predstavlja zločinačku i genocidnu tvorevinu protivi se zakonima ustavnog suda države BiH zbog toga što su višemilionski opljačkali državu BiH, a zločinačku i genocidnu tvorevinu doveli do bankrota, a građane te tvorevine na rub egzistencije. Zbog toga pozivamo OHR da primijeni svoje ovlasti te pozivamo sve međunarodne institucije, pa ako treba i ISIL da se ukine zločinačka i genocidna tvorevina, a da mafija tvorevine zauvijek nestane.
sada je
jjjj
iou
Pitam se, zašto vi iz redakcije, Bosanski Novi nazivate Novim gradom?!To je dobro primjetio ovaj gore "srzentije".
zašto se ulica vase miskina zove ferhadija? zašto se duvno naziva tomislavgrad?
bosnajci kao po obicaju kmeceeeee...:)
Jerlagiću, znamo mi šta oni čine. Pitanje je Jerlagiću šta vi bošnjački "prvaci" činite . Pozivate "Incka" i međunarodnu zajednicu da ih kazne. To je sve što vi možete uraditi. Jad i bijeda.
nema ovaj veze sa nama budalo
Ma , krasan je to i pametan i osvešćen narod ( svi ), kad , kako ti kažeš ".. zna narod šta oni čine ..." , ali sve jedno , glupi narod ih ponovo i ( jopet ..i jopet ..) bira i bira i ..bira i..... PS nema tu pomoči
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekad su se bosnjacki lideri borili za jedinstvenu BiH, za ukidanje entitetskih a jacanje drzavnih nadleznosti, a sad se oni bore da uhljebe sebe i bliznje bez obzira na cijenu, drzavu bez zakona i zemlje! Jedni druge stite bez obzira na njihovu retoriku kona sluzi da zamaze oci ovom napacenom narodu!
A sta ovi u RS misle da su nedodirljivi, pored toga sto policajci vrse teror nad svakim ko nije srbin, ee moji vi, mozes koliko hoces ali ne dokle hoces ;)
jarane ne znam odakle si ali pogodio si sustinu ... btw jesi li prestijao bascu?
Bježi u Tursku kod šefa molim te.....
koliko sam upućen, a ponovljeno je juče xy puta, skupština je izglasala prekid saradnje zbog nepoštovanja procedura i nadležnosti mup rs, a ne zbog konkretnog hapšenja osumnjičenih za ratni zločin. ali, to niko od sarajevskih medija ne prenosi, valjda nije dovoljno ratnohuškački, šta li...
Pad RS-a je blizu. Zivjela Republika Bosna i Hercegovina, a aBd i Republika Sandzak. Sanjate veliku Srbiju, a ostat ce vam Beogradski pašaluk.
aferim, druže genčlerbirligi