Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad god mislis da su politicari dotaklo dno - oni te iznenade. Stranka na aparatima ulazi u vlast, presmjesno
ahmo42 kakvi aparati to je za njih pojam duzni i bogu i narodu
Stranka zaBiH: Sljedeće sedmice ćemo vidjeti ko daje više, i kakva je jufka kod Nagiba.
Isto k'o i stranka.
neka su naguzili Jerlagića vječnog potrčka SDA stranke !!!!
Samo da se zna Jerlagiću...vi ne razmatrate ponude, vi prihvatite sve što Vam se ponudi!
Jerlagic je licemjerna svinja i vjeciti poslusnik SDA, ma koliko mu ga oni puta zabiju uvjek ce se radovati njihovom pozivu. Toliko mi je drago sto su ga naguzili da ne mogu reci, na ovom potezu svaka cast SDA !!! Kontali Fahro je budala pa dajte mu Vi iz svoje kvote ministrstava ako i dalje stojite na dogovoru SBiH i A SDA, konto Bake da je Fahro DF nema labovo idemo dalje bravo FAHRO I ne daj da te povale kao GLUPI DF !!!
Kredibilitet i integritet nista, samodaj koju fotelju, i jedna je dosta. Dajte mi jednu fotelju, dizem ruke i podrzavam sve bez pitanja i rasprave. Pa jesu li odvratni?
samo dosta vazelina ponesite da vas fahro, bake i cova deru
Pametnije vam je da odbijete neka ide zutoklju... sa Cepanom....
uopce ne sumnjamo da cete razmšljati o foteljama ....
Moze li mi neko objasniti kako se finansira stranka koje nije bilo nigdje na izborima, kako primaju platu, ali fakat, ne kontam... Ako je iz budzeta onda nek mi neko kaze kako je to moguce, kad ih nigdje nema. Mislim to bi bilo isto ko da radis u firmi i onda te nogiraju i opet primas platu iako ne radis. Ne mislim samo na ovu stranku nego generalno. Ako je to tako, onda zamislite ustede koje se mogu napraviti na budzetu jer zaboga neko je u stranci i mora primati platu pa nije ti socijala
u brate bake vas izbacio iz igre ...
E moj Jerlagiću, samo daj meni, meni, sto ste llepi na toj fotki reko bi insan još da si dobar covjek, jadno ministrastvo i firma u koju udjes, unistio si EP, SBIH u jarak poslo ,možda ti fali love za cipela, sve su ti pipe presušile
Ovi iz stranke za BiH (vaskrsli) kao nešto bitni i kao oni će nešto sljedeće sedmice, kako su smiješni i jadni a Boga mi prišipetlje ne bi li se ogrebali za malo bar malo vlasti, sve je teže nego se uvaliti u državnu fotelju a Bosna i Hercegovina se ovih 25 godina ubila za l e z i h l j e b o v i ć e odnosno tteške neradnike i one koji dobro žive na račun ogromnog broj sirotinje. Padne li vam ikada na pamet da dok se baškarite u ogromnim stanovima, vilama, vozite u ogromnim limuzinama, žderete bez mjere, slažete pare na račune itd. da su to sirotinjske pare da u isto vrijeme dok se vi bahatite sa radničkih pleća tamo (u Federaciji) ogroman brojj bolesne djece umire jer im niste obezbijedili liječenje, niste im obezbijedili ama baš ništa, padne li vam na pamet da ova sirotinja radi vas gladuje, žeđuje, kune dan kaa se rodila????
Ovi bi se opet nešto pitali jbt???
Bakir ko naka kurva sa svima bi..