Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj razgovor s građanima... Ove stranke bi pred izbore građanima pustile i da ih je.bu pred izbore...jer stranke će njih jebavati 4 godine nakon izbora!
...MA NIJE BAŠ TAKO JER VIDI OVA STRANKA ZA BIH IMA DUGA PREMA BIH I NJENI GLAVAŠI TO NE SMIJU PRIZNATI PA SE NE SMIJU PREVIŠE NI ISTICATI BAREM NEKO VRIJEME DOK NE ZAKUCA SIPA...INAČE HARIS SILAJDŽIĆ JE POZNAT PO AFERI "SAMO TI SVOJ POSAO A JA ĆU SVOJ I TO KAKO ZNAM I UMIJEM" ,PO TOJ AFERI SU MNOGI GIGANTI NESTALI SA LICA ZEMLJE A ONI KOJI SU TREBALI DA NESTANU PA SU DANAS SE ISTRGLI IZ TIH KANDŽI PAKLA I ĆEMERA SU JAVNO JEBALI TOM HARISUI MATER I OCA...NEDUGO NAKON TOGA PADA HARIS I NJEGOVI HOHŠTAPLERI PUKLO IH PO UŠIMA I NABRALI SU ZA TURSKU...GDJE INAČE IMAJU OGROMNO BOGATSTVO S LJUBAZNOŠĆU OD BRAĆE TURAKA...GDJE SU SADA ,NEMAIH ,NE VRAĆAJU SE NIKADA SE NEĆE VRETITI,KAO ŠTO SE NEĆE VRATITI NI BAKIR IZETBEGOVIĆ NI FAHRAON RADONČIĆ...IMAJU DJELA VIPŠE NEGO IVO ANDRIĆ A SVE DOLAZI NA NAPLATU POLAKO I KAŽU MI SBB GUBI ,PA I NE GUBIO ŠTA URADIŠE OD NARODA U FEBRUARU...
Dok se predsjednik Stranke za BiH Amer Jerlagić sasvim prirodno i normalo druži i razgovara sa građanima Sarajeva, neki politički lideri poput Bakira Izetbegovića na ulici sa građanima se smiju pojaviti samo na bilbord plakatima, što nimalo ne čudi jer su u prethodne četiri godine kod građana Sarajeva ali i cijele BiH uglavnom izazivali mučninu i ogorčenost. Stranka za BiH - Odlučno s narodom ! Za bolje sutra !!!
Zahavljujuci VAMA iz SBiH, Seadu Avdicu, Huseinu Zivalju i nekima iz HDZ 1990, BiH je jos 2006 izgubila pocetak pregovora o stabilizaciji i pridruzivanju. Pocet cemo ih 2016... 10 izgubljenih godina!!! Usli ste u historiju u najgorem smislu !!!
Neki nemaju hrabrosti ni pojaviti se na ulici, ali se zato rado smjeskaju sa plakata.
pa nista dragi nas narode: svi vi koji ovdje palamudite I izigravate velike umove, sto niste na listama sa ponudom? za koga cu ja glasati? ne znam! znam za koga necu: bakira? nema pptrebe zaista da ikakve rijeci kazem o njemu, svi vec o njemu dovoljno znate: smetljar. radoncic? ukucajte ime njegovo I prezime na bilo koje sredstvo pretrazivanja, pa prebrojte koliko cete naci politicki vezanih clanaka, a koliko sudjenja I kriminalno vezanih clanaka, pa uporedite. a ja koliko znam, I koliko ne znam, o ovom gospodini Jerlagicu nista nasao nisam iskreno. narode moj, nit koga promovisem nit grdim, samo kazem ono sto vidim. dosta nam je 20 godina lose vlasti, a jos vise dosta vas kvazi sveznajucih politicara koji sjedite u kucama. JOS NESTO BIH HTIO RECI, kupuju glasove ovim razgovorom? iz pouzdanog izvora, a imam ih sasvim dovoljno, sam saznao I uvjerio se da tokom nemilih poplava koje su zahvatile nasu zemlju, oz svojih licnih budzeta, privatnim automobilima I gorivom koje niko osim njih nije platio, su nahranili onoliko naroda koliko su ovi ostali bilmezI pokrali. vi izracunajte matematicki koliko je to sve, posto ste toliko pametni. I da, svidja mi se ovo ODLUCNO S NARODOM, jos jedan dodatni mptiv da ih podrzim zivio I haris a evo I amer jerlagic I svi iza njega. imate jedan vrlo poznat I pouzdan website: www.google.ba na njemu ima sve sto vas zanima. pokisajte sa pretragom fahrudin radoncic, iznenadice te se :-)
Lahko je gospodinu Jerlagiću doći među narod jer je čist. Dok ovi što ih narod zna i što su za čovjeka ni u džamiju ne smiju bez obezbjeđenja koliko su naorali.
jaoooo kako ste vi humana stranka
...što bi rekli komunisti, sišo jerlagić u bazu :))) ...e, mati mila...
divotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hahaha, sjetili se da se malo umiješaju sa građanima ne bi li dobili koji glas. Sram da ih bude
E ovako ce da isprdi I SDA kad tad ko ovi njihovi isprdci doci ce dan kad nece biti alijinog sina mahnitog a I suljo vas je poselamio I reko je da ne nacinjete baklavu jer ce mu trebati za tehwida.
Ev vidite koga faraon ima kao glasaca a mozda ce mu ako osvoji nekad vlast biti i ministar,izigrava se nad subinom covjeka na samrti ili tesko bolesnog,et bosnjaci sta vas ceka pod cizmom keljmendijevog spic napadaca pa glasajte za njega,ovakvi bi sjekli prste da skinu nakit zenama bas kao i arkanovci zuce i lukici.