Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST PROFESORICE. UZ SVE VRLINE I MANE STRANKE ZA BIH, IPAK SE JEDINI BORITE ZA DRZAVU I PREDLAZETE SUSTINSKE STVARI. DA NEMA HARETA VEC BI SE RASPALI 2006. GODINE. SAMO NAPRIJED I IZDRZITE SVE MALOGRADJANSKE NAPADE OD PROVINCIJSKIH LAFO LIDERA KOJI SU NAS ZBOG SVOJIH USKIH POGLEDA DOVELI DOVDE. SAMO NAPRIJED, SRETNO.
KO MANDARI OVOG GARIBA...MOZDA KRVAVI HARI NJEN SHEF???
@amerikanac mala digresija: doktor ekonomskih nauka..;-))
Mozda sa ste kod ove gospodze slusali makro ekonomiju ili neki drugi ekonomsaki predmet ne bi stavljali ove nebulozne komentare s toga postedite nas jer ste vi ocito ti koji nemate pojma!!! žena je strašno pametna i profesionalac u svojoj struci steta sto nemamo jos ovakvih ljudi na politickoj sceni!!!
zna Azra u to nema sumnje...jos kad bi je poslusali
haj valja.
Konacno neko pametan radi na smanjivanju administracije. Usvojili se ovaj zakon 152 miliona bi bila slobodna za potrebe infrastrukturnog razvoja, skolstva itd. fantastican potez inteligentne zene. Ipak je ona DR. Ekonomije.
ZA WTF,RIME I ZAJIMA, SVETROJICA OLIZITE ME PO BH JAJIMA!!!
Sta ova ćurka lupeta svega vam. Ona pojma nema ni kad je krenula ni kud je krenula ni otkud upade u frku.
žiku je koda je iz Beastie Boys spota Sabotage.
vještica