Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI JE TO KRIMINALAC I PLJACKAS MODERNOG DOBA NIJE ZNAO B...A..L..I..J..A IMAT VLAST NIKAD POHLEPA GA H.....E..B...A I MINDZA
Eto Harisa, eto nam sanse. Opet 100 % Bosna i Hercegovina!! Mars u Anadoliju pi.ko
E neke vaše stranke dobre i nisu propale. Ja vam kažem da smo mi ponosni na Stranku za Bosnu i Hercegovinu i da će Akobogda biti opet ona prava zaštitnica BiH, a te vaše su za ove četri godine ovaj narod dovele do prosjačkog štapa i do najvećeg lopovluka u povijesti života na ovim prostorima. Haris neće i neželi da bude predsjadnik pa se zato i saziva Kongres stranke a vi dušebriznici vodite računa o vašim lopovima i glasajte za njih a nas ostavite na miru.
A ko je do sada bio, da li se skućio, jel auto kupio, ili ga je drpio?
propala stranka, lopovi.... sta hoce oni sad?
eee da nisu srusili travanjski paket...
Sada bismo usli u 9. godinu kako drzavni Parlament ne postoji, a svu zakonodavnu vlast su preuzeli entitetski parlamenti. Smijesna stranka slazem se, ali travanjski paket im je jedan od rijetkih pluseva.
Smijurija od stranke. Takozvana "kombi stranka".