Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja podrzavam ovu odluku SDA jer stanje koje postoji najvise odgovara Dodiku a u tome ga podrzavaju Hare i Zlaja jer i njima odgovara ova katastrofa kako bi pridobili sto vise glasaca za slijedece izbore i rjesili se korupcije koja ih sve jace pritiska. Ovim sto predlaze USA samo se jaca drzava BiH ko to ne vidi odna je pravi slijepac. Nemojte samo da mi neko kaze da je Daytonskim ustavom drzava BiH jaka???????
Trebao si Tihicu prihvatiti i prosli paket, nadam se da cemo konacno kreniti dalje prema EU. Bravo Tihic imas moj glas! Danasnja kriza odgovara samo Dodiku.
Izdajnik Tihomir dobar ko i rahmetli mu mutavi Aljo. Mora da ih je pravio isti mucavac. :))) i ono o ljudskim pravima muca jeb.lo cerku svoju.
@Genter, dobro slozeno, istinito plus zalosno Imamo celnike cudo bozije, al eto znaju da se zale i kako druge zemlje krze ljudska prava. Ocekuju od Amera da im sve srede i ociste.
Svi mi grjesimo, neki vise SDA stalno, pa je tako vrhunskom demagogijom svog osnivaca te podobnim nepismenim kadrovima nazaposljavanim u organe drzavne sluzbe i korumpiranom politikom upropastila Bosnjacki narod. SDA i SBiH zavide SDP-u na proslosti, SDP zavidi SDA i SBiH na sadasnjosti a napaceni narod zavidi komsijama na buducnosti.
E provala TIHI o čoveče pa zar moguče da se to prihvati.... žalosno. svest savest.
On je previse normalan i posten za politicara i kao takav tesko ce izaci na kraj sa ovim kriminalcima
Znam da smo obecana zemlja, ali ne znam kome nas je SDA obecala.
Bih Tihic i peceno krme
Harise, izdajice pameti!
tihicu izdajico bosnjaka!