Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranka Dijaspore ima potencijal da bude najjaca stranka dijaspore, ali samo ukoliko prekine svu diplomatiju sa SDA-om i SDP-om. Oni su zavalili bosnjake u govna do vrata, i nije posao SD BiH-a da bilo koga cupa. Vecina tih isti bosnjaka u BiH, preko 80% u BiH, mrzi dijasporu samo iz ljubomore i zavidnosti a vi idalje se borite za njih i njihov polozaj u RS-u. Da vam kazem i slijedece, ja sam musliman, ali mislim da RS zasluzuje nezavisnu drzavu i mislim da ce je dobiti. Bosnjak i arap, dvije zavidne dzukele.... alhamdulilah, insala, ila bila, a mrzi svoga .... umjesto da ste se borili za svoju dijasporu koja jedini vas spas, vi zalite sto nevozate BMW-a a da nije dijaspore ni za gorke one kafe nebi imali....GADOVI
Ako SIPA nece da djeluje onda nam treba jedna oluja kao u Hrvatskoj. Ipak je dozvoljeno ocistili separatiste na adekvatan nacin.
Ovo je pitanje za SIPA!!!
"..ispada u Srebrenici i Bratuncu.", vidite, nije riječ o nikakvom ispadu. Ispad se može svrstati u domen nesvjesnog/nehotičnog postupanja. Ovaj divljačko/genocidni čin, nije ništa drugo, do javno ispoljavanje mentalnog sklopa u bosanskohercegovačkom entitetu RS, nažalost ne lokalnog, nego dominantnog karaktera. P.S. Isti ti genocidaši, znaju doći u Hadžiće (bratunački srbi su u stvari pobjegli hadžički srbi), te kod crkve slaviti neke njihove slave i pjevati neke njihove pjesme. Građani, dočekajmo ih idući put, pa recipročno odgovorimo njihovom ponašanju. Nekada se čovjek mora spustiti na nivo genocidaša i govoriti njihovim jezikom, čisto da bi isti razumjeli poruku..
kakva stranka dijaspore, to je istureno odjenjenje SDA.
@moranadruga Recimo da jesi u pravu. Kakve veze ima tvoje izlaganje s njihovim stavom (koji potpisujem)!?