Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cilj Srba i Hrvata je da nema Bosne i Hrecegovine,na sve moguce nacine opstruiraju napredak u bilo kom pogledu,pa evo i u deminiranju drzave...valjda je i strancima jasno vise s kim imaju posla pa ne daju pare i ukidaju grantove.
Nije strancima jasno, stranci u bijelim rukavicama to podrzavaju, murphy, escobar, sattler i schmidt
vidi katolickih Bosnjaka sto odugovlace..... zar je moguce :))))
ooo dobro jutro Kolumbo!l mi smo prosto sam sokirani onako kolektivno, tacno nevjerovatno da se to nama desava😂
Dobor a sta je sa zamjenicom ministrice ako se vec da prostis,ministrica nije udostojila ponuditi odgovor. Cija je onda uhljebarka zamjenica ministrice?
Ma jel' Bosnjak..... moz's ga jebat...
HDZ kadar
Pare stranih donatora ne trebaju BHMAC-u Oni imaju drzavni budzet Strane donacije idu za deminiranje
Ko je sve ministar i ko su sve uposleni u mijnistarstvina i institucijama. Sve ovo treba rastjerati, budale nam rade na najbitnijim pozicijama.
Čij je kadar i ko je glasao da bude ona na toj funkciji? Treba sve ove afere detaljnije istraziti i pritisak vršiti da se povuku ili poprave.
boli nju briga, plata ide , dnevnice, tenderi
Jao medija nemaju fotku Dubravke
Nek pitaju Schmidta što ništa ne radi. Schmidt radi u interesu hrvata u BiH pa nek mu onda hrvati i odgovore zašto ministrica koju je Čović postavio želi da djeca ostaju bez ruku i nogu.
nocepem se na narod u bih, toliko ste tromi i truhli da vam je izumiranje bukvalno nezaobilazno. Gadite mi se i gadim se sam sebi sto sam iz te vukojebine nastao. Mrs u logor, ovco.
Zašto šokiran, pa ne treba doktorat da se shvati da u protektoratu ni jedna institucija ne radi svoj posao. Sve uhljupi i stranački uhljebi, podobni a ne sposobni na rukovodnim funkcijama. Zato i jesmo prvaci svijeta u svemu negativnom (korupcija, nepotizam, poltronstvo, nezaposlenost, mito...)
Ažurni su samo kad je pokrast
Kod nas su samo stranci sokirani,mi smo odavno omamljeni dnevno političkim stanjima dodatno pojačanim vjerskom netrpeljivoscu, drugim riječima da nas nema nebi nas trebalo izmisljati.
Veli zena nije prioritet deminiranje, sta ces ga deminirati kad ce se uskoro opet minirati kako su pametne glave krenule, skidaj, postavljaj dupli posao