Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ce kokuzi imati za arhive, to je isto ko da bakir jede necime osim zlatnom kasikom...
glasajte za mene da bi meni bilo bolje
Svakoj stranci koja nema 50.000 clanova treba zabraniti kandidaturu na izbore !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba zabraniti kandidovanje ovim vladajucim koji su nas u zavili u crno.
jes' probuditi tita i muslimane vratiti u rudnike da vam zarađuju dok vi uživate jer ste komunjare sisaj ga mješanac, nema ništa od toga
Internacionalac vidis ovog istina3, njemu je bolje dok ga Bakir, Zlaja, Dodik i Covic karaju na sve strane, nego da zivi u Jugoslaviji
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Batko je lopuza kao i svi političari samo sto su mnogi pali na njegovu demagogiju. Treba otići na Ilidzansko Dedinje i vidjeti mu hacijendu.
pirmo pirmajer 09.04.2014. u 14:02 26Bakijato nejedi govna to su izvorne Alijine riječi""ko preživi jest če zlatnim kašikama"" i ne seri.Niti sa za Aliju niti protiv al što je istina istina. Ama covjece ili vi svi dajte nesto nekakav dokaz ili bilo sta ane reko onaj reko ovaj daj te te izvorne rijeci rahmetli Alije a ne et reko Alija.Pa cetnici i skutori bi o tome film snimili da je to ikad Alija reko,nego drzite se one 100 put izgovorena laz postaje istina..Pa prije par dana kada je onaj uhljup postavio onu kao kasiku u Sarajevu umotanu u zlatnu foliju i reporte ga pita sto zlatna kasika i jel to ikad Alija rekao ostade bez teksta poce mucat odgovor to oni onako,sta onako?sire laz onako..Ma mars lazovi,Dodik kaze na Tv da je u Srebrenici pocinjen genocid pa kasnije demantuje et kao na Bosnjackoj tv reko to nevazi..
Hajmo ljudi pisat peticiju da se pripojimo Švedskoj.
Ovo su sve neradnicke stranke pocevsi od vladajucih, pa nadalje svih 180 i nesto, sve je to osnovano i radi za licni interes i licnu korist pojedinaca.
A ovih cetnika i pocetnika sto su navalili sa zlatnim kasikama,nemaju sta drugo rec nego zlatne kasike kao spominju a neko neda link niti pisani trag da je neko nekad spominjo zlatne kasike..Hebo im Bakir zene i zenine svekrve..Zlaja jede slucajnim kasikama a scepo keljmenijevim raso haskim. covic sranjinim..
Bakijato nejedi govna to su izvorne Alijine riječi""ko preživi jest če zlatnim kašikama"" i ne seri.Niti sa za Aliju niti protiv al što je istina istina.
a ja izbora i qrca.. zna se,svake izbore dobija hdz,snsd i sda. ne morate ni ići na izbore ahihihihi.. i tjeramo se još ovako 400 narednih godina ili dok se ne raziđemo.
Pa dobro dovoljno je neopzbilja i ova politicka scena tako da je ne treba praviti jos neozbiljnijom.
TO SMO JA I BAKIR ZABRANILI!!! Cuo sam da ovi nasi KMETOVI I OVCE DOSLI SU TOBE PA KOME VI????DA NE GLASATE ZA MENE POBICU VAS SVE STOKO KMETOVSKA MALA!!NEBITNA
Smijesno. "Srpska stranka repiblike srpske" ... HEHEHEHEHE Srpska ptica leti srpskim nebom iznad srpskih šuma i pije srpsku vodu. Sve me srbi od ovih srba. PS Us-rana država u kojoj prije možeš registrovati političku stranku nego preduzeće. Obrazloženje: Za mene je "država" admisnistrativni aparat ... a domovina je "zemlja i narod"
O kakvom finansijskom izvjestaju govore pa nije bez razloga ime "STRANKA KOKUZA". Batko zasto nisi napisao mi smo kokuzi.
Batko i finansijski izvještaj.... pa ima ga u glavi...
Blago nama koliko imamo stranaka, prosto da nam cijeli svijet pozavidi :-)
Jesi li se razbudio Rašo da nam nabrojiš koliko stranaka je ostalo u šeširu za Izbore.
e jeste baksuzi...haj što ste kokuzi ali baksuzi... pa kako bi Kakir zadržao zlatnu žličicu :)))