Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ako covjek dolazi sa kredit kartom....Zemlja stradija ubleha i gluposti a sa druge strane toliki resursi i novac nakrivo rasporedjeni...ako si slab dr ing. ili prof. samo u politiku i donosi ovakve odluke
Cuj gluposti, domaci bahati politicari odredili strancima koliko moraju imati u dzepu za dan boravka ovdje, a lokalno stanovnistvo dnevno nema ni 5% od toga, haha koja sprdacina :) isto k\'o da ce stranci doci ovdje da se uvale na socijalu, prose ili rade na crno u drzavi sa 45% nezaposlenih i prosjecnom platom od 400 eura, pa eto da se to sprijeci... e moje budale, pobrinite se za narod, za svoje glasace, ne brinite se vi za strance, lako cemo za njih.
Ovo je Dodikov novi Zakon o prebivalistvu thaks to Zlaja and his SBB trabants. Dijaspora nece moci doci u BiH jer od 1 Jula Hrvatska ulazi u EU i nece se moci prelaziti granica sa licnom kartom. ZNACI Zlaja and his SBB trabants SU VEC ZABILI NOZ U LEDJA Pokretu \"!1.Mart\" koje navodno podrzavaju.
Logicna cifra s obzirom da kod nas prosjecan radnik uzima minimum 150 maraka dnevno. Istina moj jaran rece, nisam pohlepan, milja dnevno i zadovoljan, ali nisu svacije potrebe iste.
A jedan penzioner treba da zivi od 300 km citav mjesec???? CCCCCCC
A ako su članovi SDA ili stranke slične orijentacije onda trebaju imati po 300 KM ili još bolje ne dolaziti u BiH
ova mi se odluka sviđa o 150 km po danu sa strance , to je trebalo davno uvesti , kad nama mogu uvoditi neke zabrane kao da smo bolesni od neznam cega i nemozemo bez ponizavanja u njihove zemlje e nek i oni ne mogu nama prodavat maglu.