Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ONI BI DA RADE I PRIMAJU PLATU.. SRAMOTA... KOLKO JE LJUDI BEZ POSLA U BIH
Radnička klasa protiv kapitalista.
Pazite za koga glasate, SDA je davno propala "firma" apelujem na sve građane BiH da glasaju za nove stranke (neću propagantu praviti nikome) ali neka glasaju za stranke koje će nam pružiti ekonomski prosperitet!
Sindikat HG-a NE SMIJE ODSTuPITI NI PEDLJA, KAO NI OSTALI SINDIKATI KOJI SU U SLIČNOJ ILI GOROJ SITUACIJI. GDJE JE I DANAS SSSBiH i BAJRAMOVIĆ DA DADE PODRŠKU I BUDE SVAKI DAN SA SINDIKATOM I RADNICIMA HG-a DOK SE OVAJ PROBČLEM NE RIJEŠI.NEMA GA JER JE U PARTNERSKOM ODNOSU DA VLADOM FBiH Peljto kaže da po Zakonu o radu mora da otkaze, a ne kaže da je, PUNO RANIJE, po Zakonu o radu MORAO DA ISPLAĆUJE PLATE U ROKU 30 DANA I SVE DOPRINOSE, LICEMJERNO I POSLUŠNO. PUNA PODRŠKA SINDIKATU HG-a, I DA ISTARJU DO KRAJA JER JE PRAVDA I ISTINA NA NJIHOVOJ STRANI. KRIMINAL I KORUPCIJA JE OVDJE U SPREZI SA SKUŠTINOM-NO-UPRAVA DRUŠTVA-STRANKA.
Zalosno ! Nek se iz ovog nauci da za SDA ne treba vise glasat, jer nam nista dobro ne donose.
Zalosno je sta bi od ovakvog preduzeca..cisti dokaz politicke mafije SDA lopovluka...
Naša politička mafija je definitivno odlučila da neće stati dok nam ne izmuzu i posljednji dinar! Uništili su sve što je vrijedilo!
Kuda je SDA prosla,nema tu vise napretka do daljnjeg.Zao mi je naroda i krivo mi je sto odgovorni nikada ne ispastaju.
Kako je krenulo,za ocekivati je da im se u strajku pridruze vlasnici i tuzilastvo kako bi cirkus bio potpun.
Znate vrlo dobro ko vas je unistio i opljackao,pa se njima i obratite.Slobodno upitajte,svaki taxista ce vam reci gdje su prostorije SDA,tj njihova centrala.
e kad ovi ovdje i oni iz hrvatske (vidi vijesti regija) skontaju da su na istoj strani, tj prevareni od dva ogranka iste bande.... počinje