Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trenutni sistem obrazovanja je neodrziv i trebao bi da bude jedinstven a ne da svaki kanton uredjuje razlicito ovu oblast sto je glavni uzrok ovih problema
Opet ce sve to narod na kraju da plati... Sav lopovluk SDAovaca... A oni ce i dalje uzivati u polodvima svog kriminalnog rada...
Nema to veze sa strankom svi su oni isti
Za ovo su krive samo predhodne vlasti koje su i previse trosile i nabijale dugovanja. samo se nadajmo da ipak ucenici ece ispastati i da ce sadasnja vlast pronaci nekakvo adekvatno rijesenje !!
Premijeri koje nam je dala SDA, Polic i Galijasevic, su napravili dugove od nekoliko stotina miliona KM i umjesto da odu u zatvor, SDA ih posalje na direktorske pozicije.
Dobri stari obicaj SDAovaca
Sve su stranke iste nema razlike
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još jedna zaostavština SDA vladavine... je li poslije njih ostalo išta osim dugova ?
Naravno da nije... Oni su fiktivno narodu dijelili i kapom i sakom, a stvarni novac su trpali sebi u dzepove... Zato sad drzava grca u dugovima, a oni se baskare po svojim vilama...
Neka nastavnici traze Nedzada Polica s kojim su potpisali kolektivne ugovore. Zbog njega je kanton sada u dubiozu od 140 miliona KM radi tuzbi po osnovu kolektivnih ugovora. Budzet kantona je 290 miliona KM a Polic ostavio u amanet 140 miliona KM dugova dok kamate rastu iz dana u dan.
Bas tako !! Predhodne vlasti su nabile silna dugovanja i trosile su se pare na sve i svasta. Sadasnja vlast ima teret da nadoknadi stara dugovanja,ali istovremeno da ne kaska sa sadasnjim isplatama.Nadajmo se da ce premier Huseinagic pronaci rijesenje i da ucenici ipak nece ispastati na kraju !!