Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je da svi radnici koji su zakinuti.oštečeni .dobili otkaze i na sve druge načine oštečene od sadašnje vlasti da izađu na izbore i biraju bilo koga drugo sem vladajučih oni nebi dobili ni 2%glasova.Ali na žalost narod je največa marva pa če opet izabrati postoječe i opet sutra u štrajk??? kuknjavu .proteste .......crkli dabogda svi kojibudu glasali za vladajuće stranke.
Nije mi ih zao,kad su protesti bili niko ni da iskaze podrsku a kamoli da dodje,eto vam sad...to je ona sit gladnom ne vjeruje