Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro paziti da se ne muvaju oko djece katolicki popovi....
Pop je pop nece on njima nista raditi sto im već nije radio vas pravoslavni nesekiraj se.
Idi kacvavendi na kandisanje, srbine
ihh sad kad vide zgodne poljakinje ima da zaborave na poplave, BiH i RS heheh
Jako lijepa gesta ovog gradonačelnika.
Kud u Poljsku,pa zar Poljak Papa II nije za sve kriv srbima za sve nedace Koje su ih zadesile,ali dobroj i ovo mozda ce neko i rec u Poljskoj ovoj djeci da su im ocevi djedovi masovne ubice i koljaci genocidasi itd..Teroristi iz manjeg entiteta dokazano u Den -Hagu su najveci zlocinci i teroristi poslije SS divizija u Evropi i citavom svijetu,genocidna gamad su ubijali djecu bas kao ustase i nacisti silovali zene palili ljude zene djecu,nista se genocidna stoka ne razlikuje od nekiha africkih plemena hutu -tutu kako ich zovu za taj narod je jos 900i neka godina sto je dokazano u DEN_HAGU u kom je smjestena stoka genocidna i tamo krepaje .genocidas Seselj osniva republiku den-ag ako ga ne protjeraju posto bi mogo i tamo pocet pravit genocid iubijat djecu kao sto su radili u HR.Bosni i Kosovu..
Vode djecu da uporede jesu li Omarska i Manjaca nadmasili Ausvic i Treblinku.
Ma jok... Vode ih da im pokažu gdje je dedo od damira-polovine služio u nacističkoj ss diviziji i spaljivao Jevreje, i da im kažu da su sretni što žive u Republici Srpskoj a ne u alijinoj-islamska deklaracija-bosni i hercegovini, jer bi ih onda i damir-polovina i njemu slični spaljivali kao što su to radile ustaše u II sv. ratu...
@dokle Više su dražini poznati u drugom svjetskom bili i to plaho prvo ste tukli partizane a onda su vas kitili partizanskim ordenjem isti oni koji su jugoslaviju prodali. Cijeli svijet je vidio bitku na Neretvi a jedino srbi pričaju o handžar divizijama i sl. glupostima ne bi li svoju bruku skrili. Pitaj francuze šta misle o bosanskim muslimanima, baš tim iz handžar divizija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
poljak je ocitno upoznat sa situacijom i ne zeli riskirati sa djecom islamskih fundamentalista
Bravo Poljska
Super incijativa, medjutim zasto samo djeca iz genocidne? Poljak misli da su katolici ili sta?
Vjerovatno ne zele u Poljsku da uvoze teroriste saomubice O.o
buhahahahaha spusti ga ti mojteganja, ovom balijskom konju....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zar nece u Rusiju?
sada ce osnovati Srpsku Republiku Poljske
I nevracajte se poslacemo jos koji kontigent pa Poljaci su nastali 100% od srbadije dokazano Hahahahaha