Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhapsite Dodu Baketa Lagumđiju vratite nam Elvisa Haseta Brus Lia................
Uobičajeno zamazivanje očiju. Ovo više nikom nije interesantno.
Hajd ko smije u bh telecom ugovore da provjeri. Recimo onog jebenog leptira il lavuda sta li je vec origami proizvod sto se vrti tu par desetljeca a nema gluplje reklMe. Kome se to isplacuje za koristenje istog pa nece niko da ga zamijeni. Garant je sve po zakonu
Uhapseno devet lica zbog visemilionskih malverzacija Po nalogu Tuzilastva BiH Sipa je jutros zbog finansijskih malverzacija uhapsila Nevena Kulenovica direktora marketinske agencije SVRSA, Belmu Kulenovic, Sanjina Kulenovica, Lajlu Torlak, Darka Aleksica, Ejuba Kucuka i Zaimovic Senada. U okviru akcije Gibrlatar uhapseni su i visoki funkcioneri kompanije Eronet Stipe Prlic i Zoran Brakula. Ova kriminalna grupa se tereti da je protivpravno stekla imovinsku korist vecu od 10 miliona KM. Uhapseno je devet osoba u akciji koju Sipa po nalogu Tuzilastva BiH provodi na sedamnaest lokacija u BiH. Tuzilastvo BiH je u okviru istrage ostvarilo dobru saradnju sa kolegama iz Slovenije i Hrvatske istice portparol Tuzilastva BiH Boris Grubesic. Sipa akciju provodi na podrucju Sarajeva, Banjaluke, Mostara, Posusja i Gruda potvrdila je portparol Sipe Kristina ?ozic. U okviru ove akcije pretresaju se stambeni objekti, poslovene prostorije kao i automobili lica osumnjicenih za velike finansijske malverzacije, isticu u Sipi.????????
Hapsite pogresnim redoslijedom. Trebate hapsiti odozgo prema dole, ali haj dobro bolje i to nego nista.
da ih neće naleć...........
Ama i ovo će proći po onoj narodnoj : Tresla se gora..garant je zemljotres :-))
pocinitelji,od prije poznati policiji:))
Hej, pa dobro smo ikako živi koliko su ogulili ovu zemlju???! I nas! Dobro i da postojimo ikako! Na ovim lopovima bi se trebao primjeniti šerijatski zakon!
neko hapsi,,neko ponovo pusti,,VRH JE TAJ NAJVECI KRIMINAL,,KOD NAS JE TO MENI SE CINI NEMOGUCE VISE ISKORJENITI
9 uhapsili a dvadeset drugih ceka na sansu da preuzme tu ulogu--nema tom kraja...U ovoj lopovskoj drzavi postoji SAMO jedan nacin da se kriminal iskorijeni-POHAPSITI SVE GRADJANE BIH !!!!
Uskoro dolazi na ove prostore IDIS i bice svima lijepo!
Propjevala ptičica zvana Čaušević.......
Kako su krenuli nece imati ko radit ni na salteru u eronetu
Zubac, i tužitelji RIBA SMRDI OD GLAVE - NE OD REPA!
ето како си незахвалан....човек није хтео да вас бије....а требо је.....
i slijedi : NAJPOGUBNIJE ZA BiH osumljeceni su predati tuzilastvu na daljnu obradu i neka institucije rade svoj posao, tj. ujeo vuk kenjca hajte kucama malo smo vas naruzili.
SIPA cestitke nije ni cudo sto su se okomili da vas smijene jedini nesto radite.
Samo lovi ove sitnarose sto truju omladinu opaaaaa!