Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeeee.. drugovi nacionalisti, fasisti i depo-likovi... imam nesto za vas, da zalijemo ove naci komentare.. slag na tortu: http://www.youtube.com/watch?v=usD7Ty6qs30 :D ima jedan stih o neretvi, ubi! ave cmarko!
vidi balijskog ciganluka
hahahahahahahahahahahahahahahahaha nevjerovatno...pa da napišu članak o fotosintezi, javili bi se nacionalisti sa svojim vizijama, te okrivili jednu od \"neprijateljskih\" strana za to. Get a life!
I u ovom slučaju se može reći da su korita rijeka ili obale ogledalo društva koje pored istih živi!
Ajde ti na kraju pozovi i ostale Hrvate da napuste Konjic a oni koji ne napuste svoje kuće proglasi izdajnicima,nastavi tradiciju svojih predaka tute,štele,kordića kviska,šupka,krivoustog i ostalih stanovnika Haga.
Konjic jeste multietnički;struktura stanara u zgradi u kojoj živim: I sprat - hrvat-musliman II sprat -hrvat-miješani brak(srbin-musliman) III sprat - srbin - musliman IV sprat - musliman - musliman Samo da začepim usta pojedinim nacionalistima,koji su jos uvijek nadojeni mržnjom i prikazuju nas lijepi Konjic etnički cistom sredinom.Konjic je bio i biti će MULTIETNIČKI GRAD,a vi dušmani crknite!!! Samo da još kažem da je zalosno sto se \"prepucajemo\"preko ovog članka,dok se smeće siri na sve strane...nego besposlena omladino,lopate u ruke i čistite smeće...spasimo grad od ekološke katastrofe!!!Zivio drug Tito!!
pa sretni smo od srca, kad vidimo smece u smece gradu sa smece ljudima....
SRAM DA VAS BUDE ! NAJVEĆE SMEĆE U SVEMU TOME STE VI NACIONALISTI I FAŠISTI !!! Konjic je grad u kojem ista prava imaju i Katolici i Hrišćani i Muslimani i ostali... A SVI VI KOJI STE ZADOJENI MRŽNJOM - IDITE POTRAŽITE SEBI LJEPŠE MJESTO ZA ŽIVOT I BUDITE SRETNI. barem jednom u životu budite sretni onako iskreno...od srca...
NIJE VRABAC NEGO VRABAČ ! i zašto niko nije snimao dok je to bilo u mnogo gorem stanju!!! zato što opština i SDA nisu dali. još su poslali vojsku da čuvaju sve to i zabranjuju novinarskim ekipama da slikaju i snimaju.
onaj ko je do vrata u g.o.v.n.i.m.a, ne bi spustiti spustiti glavu....
Nažalost, koliko je god smeća u prirodi i na deponijama još ga je više u ljudima i to je smeće puno opasnije.
Konjic je jedno rasulao od grada, smjesteno u rupi i izolirano od ostalog svijeta.
U konjicu su muslimani pobili sve sto se kretalo a bilo hriscansko ...
ovo sve iz genocidne tvorevine sapralo
Neki i na smeću kupe politicke \"bodove\"...