Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naumpade mi kad ono pred rat dođoše u Sarajevo rudari (ili neki radnici, ne sjećam se više), a Čenga im kaže : "Mi bez vas možemo, a vi bez nas ne možete". Tad mi je to bilo jako smiješno, ludilo. Sad više nije smiješno. Sad je stvarno ludilo.
Zakon se treba postovati, ali ako Tihic moze praviti ogromne izuzetke, mogao je i Lipovaca!
Zalosno, valjda ce se pronaci neko rjesenje.
Sta vidjeti o cemu se radi i pomoci ovom covjeku,ako mu je pomoc zaista potrebna.
Treba vidjeti o cemu se radi i pomoci ovom covjeku,ako mu je pomoc zaista potrebna.
Vjerujem da će Vlada FBIH iznaći rješenje za ovu situaciju, a zaista je žalosno gledati na šta su svedeni građani BIH uslijed 20 godina vođenja politike ne za interes građana...
Vrlo je teško uspostaviti red u nasljeđenom neredu koji se taložio skoro dvije decenije, mada vjerujem da će ovo pitanje biti riješeno na maximalno korektan način i da će ržnadležni imati sluha!
Vjerujem da će se naći adekvatno rješenje i da će premijer Lipovača imati sluha za njega, naravno ako su navodi tačni. Mada u posljednje vrijeme svjedoci smo kojekakvih isceniranih štrajkova s političkom pozadinom pa su informacije sve manje vjerodostojne!
Imati ce Lipovaca razumijevanja kao i dosad, ja u to vjerujem.
Pa ako je Zakon takav, da prelazi 1KM, a ne vise, ne vidim problem?
Jarane, suosjećam u potpunosti sa tobom,...ali nemoj ruku na sebe,...nemaju oni "sluha" za takvu vrstu štrajka ....!?