Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda ti se sve vratilo a ti znas za sto
Stvarno ste bezobrazni vi Hrvati tako postupate sa svojim cvijećem
PA da se pita damira i njegovog predsjednika demagoga prljavog Harisa, tako bi to i bilo... MEdjutim, CRVENI OKTOBAR dolazi, a onda cemo da porusimo sve granice NAPRIJED SDP!!!
I DAMIRE, KAO STO VIDIS BAS TO ODVOJENO FINO FUNCIONISE U STOCU. OCIT PRIMJER DA SE SVE MOZE KAD SE HOCE. SAMO GA TREBA PRENIJETI NA DRZAVNI NIVO I DA SVI ONDA SVI BRINU SVOJU BRIGU, A NE TUDJU.
JESU LI TO ONI POSLI NA IGRANKU.
SZBiH je stranka KRIMINALACA a SDA je stranka LOPOVA i to od 1996 odnosno 1990 do dan ašnjih turobnih dana
Ajoooj imena , sama balinska . Treba ih naprcat iz Stoca , nek idu gore u balinsku Bosnu pa nek sole pamet
jednonacionalna nacionalisticka stranka se kao bori protiv nacionalizma
Stolac mnogo bolji nego SREBRENIK I GRADAČAC.Kako zaslužiš tako ti se i vrati.Damire zalaži se za jednakopravnost svih a ne samo Bošnjaka,ovo je zemlja i Srpska i Hrvatska koliko i Bošnjačka.
Nije li onaj profesor Sutalo sto je napao djecake iz FTV, dilao drogu? Jeste i zato je uhapsen. Cini mi se da prvo dilere treba pohapsiti pa onda ici dalje.
Joj vidi koliko vas je, ima vas 5! Toliko cete i glasova dobiti... Propade stranka ZaBiHnamGa (prije svega) Narod jeste lud, ali nije nikako glup... sta ste mislili, da cete nas uzeti na istu pricu dva puta??!?? GOTOVO JE!