Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al ih je sprijecio svaka mu cast
Stolac popis 1991 muslimani 8.101 hrišćani 10.115
@BobaBG70 Ti si iz Bg kao sto sam i ja
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
...dirljivo je kako se fizički nasrtaj tretira kao "žeja kandidata da spriječi nepravilnosti".
J N A je kompletno naoružanje dala Bosanskim cetnicima i nisu uspjeli da pobiju muslimane naoružane lovačkim puškama jer su to zecevi koji ubijaju sa sigurne daljine snajperom i granatom a oko sebe postave 1000 nagaznih mina od straha. Da smo mi muslimani imali polovinu J N A naoružanja Ćele kula bi bila u BiH.
ova prica,je cudna. kako to da raguz tek dan kasnije a to 3 okt otisao u bolnicu, dan kasnije, jos na intenzivnoj, ova prica je za holivod. dobri glumci
Ovim potezom je SDA i Salmir Kaplan i također njihovi birači (Bošnjaci Stoca) dokazali da ne žele suživot sa Hrvatima, pa sad tako pokušavaju uništiti ujedinjeni Hrvatski Stolac! Ali poručujem im da neće jer Hrvati su vijek složni ostat će složni. SVEVIŠNJI I HRVATI!!!
popusis nam i ti i hrvatski stolac
Ko krade, taj i laže, a laže i lažu za njega da je toliko mnogo povrijeđen. Zamisli da je na intenzivnoj. Mrtav pade, a živ kuči dođe.
U Stocu se na biračkim spiskovima nalazi 500 mrtvih Hrvata, a pošto im ni to nije dovoljno za pobjedu, predsjednik izborne komisije dozvoljava glasanje sa hrvatskim pasošom, a zna se da je glasanje moguće samo sa bh dokumentima...pametnom dosta!
Kladionica: Kaplan u zatvoru koeficijent 1,2 Kaplan oslobođen i pobjegao u Siriju 1,1 Kaplan popušio qu..atz Hrvatima 1,1
taj bivši ministar ima problema sa psovanjem vrijedjanjem, sad je prešao i na fizički obračun, on ima psihičkih problema. prosurfajte pa pročitajte kad je invalide vrijedjao
Hoće li na ponovljenim izborima Stolac osvojiti HDZ ili SDA ? Hajmo, muslimani, lajk za SDA a dislajk za HDZ.
@Ronex Ko je onda glasao na referendumu o nezavisnosti ? http://kakanj.com.ba/v4/wp-content/uploads/2015/02/gl-600x330.jpg
@Ronex Šta si,onda? Jesi li "ostali" ???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pošto ste izgubili mnogo na ovim izborima, uključujući Srebrenicu, Kladušu i još mnogo općina, haj da vam dozvolimo malo da se radujete ovdje.
Babo je kralj!
Nema to veze sa Srerbrenicom i Babom. Općepoznato je kako u Bosni na teritoriju federacije ima sela u čiju okolinu se nesmi niko pojavit pa čak ni policija federacije. Točno je kako zapadna propaganda ima za cilj straj ali probkem je upravo taj šta zapadne obaviještajne službe podupiru vehabije pomoću kojih u deset minuti mogu izazvat enormni kaos i paniku kako bi političari i građani u Bosni i okolini prihvatili diktat zapada. To nije zajebancija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVAKA CAST SAMIRE NETREBA UZMICAT PRED OVIM HINJAMA
Koliko i gdje su pokrali glasove?
@Ronex Bosnjacko katolicka haha e sta sve dobri muslimancici nece izmislit, stvarno muslimancici prave dobre viceve :)) Dobar ti je ovaj..Idi to u Sirokom Brijegu besjedi na sred trgu pa da vidimo kako ce lokalni zivalj da te pozdravi :))
Ipak su SDA i SDP nastupili zajedno pa ono bar u obračunu.
Bošnjački ISIL-ovci iz Izetbegovićeve SDA su krenuli s napadima po BiH. Prvi na udaru su Hrvati i djetetu jasno. bosna se rašiva po šavovima, ovi izbori su najbolji dokaz za to. svako u svom toru palamudi a svi kradu glasove. izetbegović je čovjek bez vizije, okusa i mirisa, sasvim prosječno inteligentan ako i to. špilanje žrtve se nije isplatilo, neide u nedogled, puno više i puno prije je trebalo povući proaktivne poteze, sad svi već bježe glavom bez obzira od bosne
@weasel rodjak ti je u siriji, ti jos cekas ?
@weasel Šta ste bre vi spasili u BiH. ARBiH su demolirali HV, HVO i VRS do kraja 1993. Da ne bi Vašingtonskog sporazumu vi bi za Novu 1994. godinu potpisali kapitulaciju! Bavi se istinom a ne dogmom, izgledaš kao da ti je muftija mentor!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hercegovci bošnjaci (čuj ercegovci a bošnjaci :):):):) ako vam je tijesno u Stocu iselite se u Ilidžu, ili bilo gdje u središnju bosnu odakle ste protjerali hrvate, a koji su sada stanovnici Stoca i glasači HDZ-a, mnogi su u dijaspori, ali glasat će u Stocu.
@Ronex "Kršćani balkanskih zemalja ujedinite se" ima nova skupina terorista koji se zovu Burn Basted Boysi....uloga im.je hvatanje terorista i zive ih zapalit ...znaci, pocinje lov u bosni....svi zainteresirani potražite grupu i prijavite se na edukaciju.
Lijepo ste izbjegli ime NAPADAČA. A TO JE MUSLIMAN
@Ronex Ako je netko nešto lažirao, postoji istraga, a ne nasilništvo koje vi opravdavate, jer je nasilnik iz vaših redova. Da je obrnuto, bili bi poznati suncokreti!