Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovome se nema šta dodati. Svakom iole pametnom je od strane stručnjaka i iz zemlje majke referenduma lijepo objašnjeno o čemu se radi kad je u pitanju aktuelni referendum u RS.
Poserem.ti se u usta i nagazam nogom da ti bolje stane.
@VojvodaMujo, sad ce ti vodja u corku, sta ces onda djikane?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gdje su one silne vojvode, vitezovi, koljaci i ostala prdimahovina? Sta bi?
Cinizma muslimanskog, Stojanovic iz Svicarske ocjenjuje validnost referenduma u PC. Prvo ovo nije profesor Nenad Stojanovic, nego Nedim Stojanovic, a to nece pisci da napisu zato sto je vijest zanimljivija. Ovaj covjek je rodjen u Cazinu i istine rdi on je islamske vjeroispovijesti.
@Franz..negledam ja mehko tvrdo.ć č..
@franz. predži ba na islam..😆
@KSAhunter. Valjda če ponekad u posjetu iči mu..😂
@Franzik.Svaki dan veselo provodi i vidjet češ kako je ljepo kroz život.uz ljepu muziku druśtvo itd
@Meha..Hamali ti švicarcu.ali si ti iz bosne korjen..A dušu u bosni odmori se a ti razmišljaj koju ratu za śta i nemoj ae razboliti i bolestan da nebi bez posla ostao..😂
@Franzik..KAD ME PITAŠ KOJI SAM ZNANAC,PONOSNO KAŽEEEEM DA SAM BOSAAAAAANAC..UTIČE DRUŽE UMOR TE PRATI U MOJU BOSNU KOD MENE SVRATIIII,BIČEŚ MI VJERUJ NAJDRAŽI GOST PRIMIČU TEBE KO BRATA SVOG,PUTUJEŠ SVJETOM ALI BOSNE NEMA NI BOLJI LJUDI NI LJEPŚI ŽEEEEEEENA,KAD SUNCE ZLATO OBASIJA POLJA KAFU DA SPREMA MAJČICA MOJA TI MAJCI BIČEŠ NAJDRAŽI GOST PRIMIČE TEBE KO SINA SVOG.
@franzik, veliki srpski kompozitor, ima vise djela nego bach i beethoven zajedno :)))
Ovdje nema sta dodati ni oduzeti. Covjek argumentoavno govori. Pametnom je dovoljno da vidi primjere kako se u Svicarskoj rade referendumi. Problam u BiH a posebno u RS-u je nacionalno talasanje a masa bleji, bekece.
EEE mama pa gdje nadjete ove pametnjakovice sto s.pak iznesu u inostranstvo pa onda sole pamet drugima
Ja da sam Srbin i bio u manjem entitetu ja bi davno več za Srbiju..A sad po gotov..Tam budi Srbin do dna..Kod majke je najbolje..
OPREZ,PONAVLJAM OPREZ, BEZ OBZIRA NA NACIJU I VJERU: Momci manite se rasprave sa JamesssssssssssuDinom. Frajer je deklarisani peško. Nemojte puno sa njim,jer frajer gleda samo kako cijeg QRCA da se lati. I ovo "Din" na kraju njegovog nika nešto govori. Frajer je skroz u duginim bojam. OPREZ SA PEŠKOM!
IMA LI JOŠ KOJI PODRUMAŠ ,ILI JAJARA DA IZNESE SVOJE MIŠLJENJE? KOLIKO GAMADI I OLOŠA,A SAMO SA JEDNIM CILJEM! PARA GUZOVAČE!
Pederčina
@VojvodaMuju nije pedercina, ali se po kuloarima prica da jeste homoseksualac, sto je opet, njegova privatna stvar. pametan je, obrazovan, sreca te na vrijeme ode odavde.
@eva711 Njegova je privatna stvar dolen drži jezik za zubima. A počne da mlatara, pederečina je.