Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesicu, dobar si cim te nacionalisti mrze... I jedna mala ispravka: BIH PRIPADA BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA.... svi ostali koji se tako ne osjecaju neka idu iz BIH, ali u svojim osobnim vozilima, na osobnim traktorima, kolima i konjima... Nesto razmisljam, posto su vasu \"nacionalnu pripadnost\" kupili davno nekada nasi komsije, mozda bi vam i mi mogli platiti da idete?? Mislim, upalilo je jednom mozda upali opet... ali ne znam da li ce vas primiti u \"maticne zemlje\" je logika bi im bila da kad svoju zemlju rasturate, mozda pokusate i njihovu... prokletstvo je to...
ko vas je*e bh rvati!!!!!!!
Koji ce vam on vrag. Da vas poduci kako se drzava rastura? Tu je on prva liga i dobro ce vam doci gospodo Bosnjaci. Inace je on jedan obicni \"supljopricac\" kojeg se treba dobro cuvati...cak ga se i njegov kucni savjet dobro pazi. Intelektualno je na nivou ucenika 8 razreda osnovne skole a poznat je po zasmijavanju europskih drzavnika na svoju pojavu.
@Makarov...Mesic je faca, a Tihic koda je vanzemaljac a ne ljudske rase. Steta sto ne mogu prisustvovati na govoru, nisam ni politicki student a nisam ni u Sa.
Dobrodošao Mesiću ljudino! @bbbb Potpisujem.
A što ustaše ne vole Mesića, brate pa to je staršno - A znam i zašto, zato što je Mesić ljudina, antifašista i pravi demokrata. I ne skuplja jeftine bodove po Hercegovini kao HDZ obećavajući im Herceg Bosnu .... I naravno jer Mesić priznaje i brani demokratsku Bosnu i Hercegovinu....
svaka cast mesicu..pravi je rodoljub!
josiipe da nisi iz busovace majmune jedan pz iz nt,imas razmisljanja kao ova srpska gamad poz od croate
Sada svi pripremite vase crvene knjizice da mozete mahati marshalu sto vam doalzi iz zagreba. Djubre komunisticko-ateisticko!
Pokenjamo se i mi tebi na cara Slazara i caricu Pilicu
Citam sad ce vam nekakav \'\'dan nezavisnosti\'\'....Paaa pokenjam vam se na njega !!!
Ima neke simbolike u njegovom dolasku...Sjecam se YU. Stari je to grobar.
Ovaj je bas ko dikobraz, ili bodljikavo prase...al matoro. Ja gadnijeg stvora nisam vidio.Tihic je prelijep u odnosu na njega.
A dolazi u Teheran
@bh hrvat ti si brate glup...