Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad sam robijao s tim dikobrazom u Staroj Gradisci ! Alaj se je sperme nagutao ! Sjecas li se Stipice ?Mandare i Kokana? Cistio si nam cipele i prao carape .redovno ! Sjecas li se kada te je onaj Turcin Meho sutnuo nogom u pozadinu ? Bilo je \'\'neeemoj Mehoo\'\'!!
Dobro došao Predsjedniče!!!
BURDUŠ, NEMOJ SE NI VRAČATI U LIJEPU NAŠU. POSTANI PREDSJEDNIK NOVOGA ENTITETA SADA KADA PROĐU USTAVNE PROMJENE I BOŠNJACI DOBIJU SVOJ ENTITET TJ.\"REGIJU\". MI TI U MOSTARU NUDIMO BESPLATAN PLAC NA \"BIŠĆU POLJU\"I IMA SA TVOJIMA DA TI LIJEPO BUDE. BURDUŠEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobro dosli predsjednice !
pa zar nisi biio neki dan?
Sobzirom da ga je nedavno fistik efendija ceric ;OSUNETIO; sada mu mnogi iskazuju dobrodoslicu kao velikom prijatelju bih-te i ja im se pridruzujem na pocasnoj dobrodoslici;LEJKMU SELAM i merhaba visoki casnice!!!
DOBRODOŠAO PREDSJEDNIČE!!! ČEKAMO VAS I RADUJEMO SE VAŠEM SKOROM DOLASKU!!!
zbogom glupane jos malo da te ljudi trpe, ako ima boga i sudice ti zbog najvecih zlocina pocinjenih na pocetku 21\' veka PS.ovo je zivi dokaz da je covjek nastao od majmuna
Dobrodosao veliki prijatelju nase zemlje!
Predsjednice, nuklearna elektrana i most na Peljescu nek ti budu prioriteti. Autoputevi, samo guraj. A mi cemo makadamati jos decenijama.
WELCOME Mr. PRESIDENT !!!
i od mene, velkam predsjedniče Hr.
DOBRODOSO PREDSJEDNICE