Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam komentara uistinu
Bosna i Hercegovina jedna jedina uvjek bila .
Ja odem u Sarajevo svaki wikend
Joj opet cu da Vidim metropolu, sit sam Vise blata i kaljuze, da popijem ko covjek kafu u Sarajevu. Kod nas sve sela i primitivci, ako nadjem one nove Jordan Najke, kupit cu da su taman 200 maraka.
P I Č K E T I N E
Stvarno , ako se ovo dozvoli ..... ....onda zaista Bosanci su .......sve drugo ........ samo ne Bosanci !
Servi = sluge = Domaci Izdajnici
Ukoliko zabranite pomen poginulim u islamskom zločinu u Dobrovoljačkoj. Nećete ni vi više ni prismrditi srpskoj Srebrenici.
pa ako je Komanda druge armijske oblasti JNA sa kompletnim naoružanjem šačica vojnika taoca onda si u pravu! ;) Ne lazi sam sebe, procitaj ovo sto ti je Dobrica Cosic izjavio
Nenaoruzna razoruzana enklava...koliko se zna, vecina je izginula u obicnoj borbi, neki su zarobljeni i streljani, kaze Sesko u Hagu.
..\"Srbe je u istoriji spašavala jedino laž, lažemo da bi obmanuli i sebe, lažemo iz stida, da se ohrabrimo, da sakrijemo bedu. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno... \"DEOBE\" Dobrica Čosić
Sacica vojnika u velikom gradu su nista drugo nego-taoci!!! Izem ti vojnu strategiju i doktrinu, dje si ti iso u skolu!!!
e tako im je svugdje bilo kao na ovom snimku, ali ne mogu idoti to da shvate i onada velicaju genocid u Srebrenici gdje su pobili neduzni narod u razoruzanoj enklavi. Prave su junacine hehehe
U pravu si ti, ali za njih su to civili zamisli :) civili u oklopnim transporterima koji su posli da zauzmu predsjednistvo BiH pod punim naoruzanjem.
srbija ce nestat ko sto je i postala, na pairu a tebi ce ostat gusle da tugujes, ako je iko perfidan i likav, licemjeran i fundamentalista teroristicki i ge,ocidno orijentisan to si ti i tvoja srpska krvolocna bratija, koja je pokrala sve moguce sta je mogla pa cak i istoriju bosne i hercegovine, bosancicu, teriorije i identiet koji na svak moguc nacin gleda izbrisat kradjom istorije bosne i hercegovine!