Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj da dajdza rile dolazi da intervenise
Broje se nazalost mrtvi :( a mi imamo dernek na BIH kanalima. TUZNO!!! https://www.youtube.com/watch?v=rCK4SpKayJk SALJI DALJE!!! SALJI DALJE!!!
jbt onolika velika britanija i poslali 4 camca, nabijem vas na kurrac sve. 4 camca pisljiva a imaju ih sigurno 100.000, isto tako svi salju po helikopter, dva ili tri, da kako mogu pola helikoptera bi poslali
Donijeli su i par toljaga da zatuku nezahvalne pojedince sa Klix-a.
a jarane zasto ne odes malo do engleske platis 500 funti pa ne objasnis to malo bolje tacno na mjestu? ko smo mi englezima da nam oni pomazu ikako? Hvala im i na 4 camca, UAE ce sigurno poslati u srbiju! koje si ti smece!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa englezi kod nas su poplave a ne požari
samo da pitam... jesu li na ovom klix-u samo debili il se moze nahka normalna prica i diskusija napravit ???? haj javite da se nejavljam vise....
ma ima normalnih, izgleda vise preovladavaju normalni,vidjet cemo po ocjenama.. Hvala britaniji!
Hvala Britanci,i 2 put