Komentari (342)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jezik zar to nije legalnosti pravo naroda da ima svoj jezik ? Samo Srbi imaju prava ....
Drug moj njima je lakse uzjerati u dupe nego u glavu. Za njih je istorija guslarska pjesmica, i jedino u njima su pobjedjivali....hiljadu puta sam pisao da mi objasne ako smo mi bosnjaci prodali vjeru za veceru, po njima, bili smo srbi. A oni se nisu prodali ve su prababe davali pod age i begova pa da mi neko objasni, nakon 500 god koliko je u njima ostalo stpskih gena?! Sve je to goli anadolac
Jeste, za sve su krivi MOSAD, KGB, NASA, CIA,FIFA.. reptili i masoni
NASA FIFA i reptili nisu.... Inace si u pravu potpuno...
"Bolje je da se jedni s drugim dogovaramo i da ne radimo ovakve stvari kakve je uradio Bakir Izetbegović", zaključio je Stevandić. Govedo vlaško, pa vlaški kopiljan vas oslobađa odgovornosti za sva zlodjela, krunisana genocidom, koja ste počinili do Daytona.
"Bolje je da se jedni s drugim dogovaramo i da ne radimo ovakve stvari kakve je uradio Bakir Izetbegović", zaključio je Stevandić. Šta sa pričom o rasturanju Bosne i stalno munđanje o tome da su Srbi prioritetan narod na Balkanu??? Po čemu su ? Da od Srba zavisi život na Balkanu, i da su stabilizacioni faktor mira. Pa, Niste svi direktni ( kao Marko) potomci Miloševića. Svedite se u normalne okvire ( ako vam ters "viših") do zvoljava. Ali morate da shvatite niste " nebeski"i sve što uz to ide!
STEVANDIC JE PAGLU KO TELE. Obicni pisljivi sljedbenik velikosrpske propale ideologije
Sve ide po Planu.. Niz Drinu.. Haha
Cinjenica je da su srbi zaista uvjereni da su nebeski narod i vodeci se time smatraju da je srpska zemlja, na koju polazu sva prava, od triglava do djevdjelije.
@Chiwwi - to što je napisano treba da ima i datum pisanja, vrijeme kada su Britanci mislili da su im Srbi prijatelji!
A ovo što radi RS i srbi je RED ????????? Koji idioti.. Ovakve samo maljem uglavo možeš opametiti.. Najveći teroristi u posljednja dva vijeka govore o pravnom redu ..
Cim neko misli svojom glavim odmah strane sile. Tc tc tc!
Sad vam smetaju Amerikanci, a kad vam paše i treba onda Dejton ovo Dejton ono.
Bas mi jasna ova situacija u nasoj Bih, svaka se fukara digla u odbranu da se ne razvaljuje Bih. A fukare jedne, zasto razvaliste onako uredjenu Jugoslaviju? Zar onaj ustav nije bio po volji naroda, u njemu nije bilo stranih sudija. I svi oni sto su je tada razvaljivali, oni isti danas nedaju Bih. Ko je lud ovdje.
To valnda znacj da u RS priznaju bosanski jezik, bosanskh himnu, zastavu i ostala drzavna obiljezja
A zato ste traktorima bjezali kad je bila oluja. pa s cim ce drugim selak bjezat
MISLIM DA JE ZA JEDAN NORMALAN RAZUM NESTO NAJGORE KAD TE NACIJA KOJOJ PRIPADAS PROGLASI P A P K O M
STA NAROD BOSNE I HERCEGOVINE TREBA URADITI POSLIJE ODRZANOG REFERENDUMA Pozivam sve gradjane BiH da nakon Dodik-Izetbegovic-Covicevog referenduma, na jarbolima svih opštinskih/opcinskih i državnih institucija, podignu zastave Republike Bosne i Hercegovine i na taj nacin proglase “dejton” mrtvim, zbog kršenja odluke ustavnog suda BiH a samim time i aneksa 4 i aneksa 10 dejtonskon mirovnog (NE)sporazuma.
Ako u tome budemo odlucni , bez ispaljenog metka cemo vratiti istinskim Bosancima i Hercegovcima našu jedinu domovinu, Republiku Bosnu i Hercegovinu. Morate znati da na to imamo puno pravo, jer Becka konvencija o pravu ugovora, Ujedinjenih Nacija, iz 1969. godine primijenjena za eventualni najavljeni referendum u tvorevini stvorenoj Dejtonskim ugovorom, Aneks 4, Republici srpskoj, kaže da prema Clanu 60 dolazi do jednostranog, srpskog, odbacivanja tog ugovora –
@lilium.bosniakus pri cemu na snagu automatski stupa status quo ante (predjašnje pravno stanje), a to je Ustav Republike Bosne i Hercegovine. Mujaga Ahmeljinovic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo još fali "teroristički napad" za referendum-dum...
SheRains sad će kakav maloumni mevlid opet u akciju bez cilja i smisla ...no sikiriki
SRBI HOCETE LI RATOVATI HAHHAHA 90% VAS DERPASI I LEZBEJKE HOCETE DA VAS KARAMO DA UZIVATE PEDERCIND
pedercine