Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćorka, Šimiću.
Smece koje ga brani vjerovatno uzima mito kao i ovaj sljam od ljekara.Ugrozavanje necijeg zivota radi novca je isto sto i ratni zlocin.Puno je 9 godina ,ma jeltevani bi mu oduzeli licencu i jos bi robijao.Za zivota vise ne bi prisao ni jednom pacijentu.Vama je to normalno,zato nam i cvjeta zdravstvo.
Gdine Incko dodjite na kahvu i rahatlokum kod gdina Glavasa naseg istinskog patriote, danke Franc Ferdinand i Firer i danke gdine Glavas a ako nema baklave napravice jedna od mojih devet zena i tacka.
Nek smo mi dali drzvljanstvo nasem istinskom patrioti Glavasu, on ce jos selotejpa zalijepit zlocinackim servima i u drinu i savu i dunav i tacka. Danke gdine Incko i gdine Mesicu sto pravnim papazjanijama vi to sve prevarite i tacka!!!
Treba zaista traziti zastitu evropskog suda, ta obrazovan je i pismen covjek!!! Jer devet godina je skoro pa najvisa kazna u Evropi!!!
Eto, tako neki razmisljaju kad kazne kardiohirurga i to je neispravno sa svakog stanovista. Prvo, ne vjerujem da je iko ikad u Evropi bio kaznjen toliko za mito, bas toliko godina. Drugo, koliko je ulozeno u obrazovanje jednog ovakvog strucnjaka, i trece, sta se postize tim i takvim kaznama, da drezdi u zatvoru na racun drzave??? Nekako bi bilo u redu kazniti mito, ali ne tako drasticno i ne na taj nacin. Recimo novcana kazna samo kao opomena, samo udariti po dzepu i to je najbolji vid kazne. I pustiti covjeka da nastavi da radi. Smijesno stvarno.
hajde da vidim da meni neko zatrazi mito taj bi od tog trenutka gol hodao po sarajevu
Biti osudjen za mito u drzavama gdje je mito sitnica u odnosu na milijarde koje se kradu, moras biti ili k...e srece, ili da te namjerno uzmu na zub!!!
Devet godina za mito je previse i kosi se sa svim evropskim standardima. Van pameti.
sarajka,potpisujem,lopovi,ti imaš sreću da vidiš kantonalne u travniku
A zasto su uhapsili Dr. Dabica?
A največi kriminalac je stranački podobnik i direktor Klinike u Sarajevu. Kad će naši sa KCUS-a odgovarat
A največi kriminalac je stranački podobnik i direktor Klinike u Sarajevu. Kad će naši sa KCUS-a odgovarat
Putovnice i domovnice. Opet dodje sve na svoje.
i radovan je bio jedna vrsta ljekara :)