Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako uredno i pismeno izgleda.Bas mi je drago da su uvazili zalbe stanara i ukombinovali im ploce koje im nece biti klizave.
Super izgleda.Konacno da se sanira i ovo stepeniste.Potrebno je jako
Super izgleda
Bas lijepo uradjen posao od strane arhitekata. Sada je sve do izvodjaca. Stepeniste je jako lijepo isprojektovano, nesto novo i jako dobro uklopljeno u prostor.
Ovo je bilo potrebno, stvarno je stepeniste ovo ruglo. Vjeruj da ce nakon sanacije izgledati jako lijepo i da ce "osvjeziti" ovaj prostor.
Svaka cast za projekat. Nije se islo samo na to da se sanira vec i da se uradi nesto novije, ljepse.
Jako lijepa izgleda. Osim sto je estetski lijepo prije svega ce stanarima ovo dobro doci.
Lijepo predvidjen projekat, svaka cast arhitekticama stepeniste i treba da bude siroko jer kad su ove neprilike lahko se mozemo okliznuti i pasti. U svakom smislu super vijest.
Moderno izgleda, svaka čast na projektu.
Svaka čast arhitekti stepenište će odlično ispasti.
Lijepo je što su mladi ljudi uključeni u izradu ovog stepeništa i na taj način pokazuju koliko su vrijedni i stručni u svom poslu.
Odlično izgleda, bilo bi dobro kad bi se sva stepeništa ovako uradila.
Definitivno neprimjerene stepenice, pogotovo kada se malo snijega nađe na njima.. lijepo je zamišljeno još da bude uspješna realizacija i super!
Svaka cast Opcini Centar 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Izgled odlican.Namjena jos bolja
Pored lijepog izgleda,realizacijom se rijesiti i problem pristupacnosti i sigurnosti gradjana posebno u zimskom periodu.
Ovo je pozitivno iznenadjenje, moji prijatelji zive u blizini, i ima dosta stanovnistva trece zivotne dobi, znam da su bas nekad pred kraj prosle godine trazili da se to stepeniste uradi, i drago mi je za procitagi da se nesto radi po tom pitanju