Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predfizibiliti fizibiliti Može li prevod, iz kojeg je ovo jezika?!
300 miliuna € Wauuu!
@ meho Vlahce sta to bulazis ? Smjesan si kmetski sine!!
Mi Bosnjaci nesmijemo dopustiti gradnju mosta nit pod koju cijenu. Bojim se samo da se mi uopce necemo pitati nit o cemu,i Neum nam je druga planeta,a Peljeski most galaksija. Drzmo se trougla TZ,,,SA,,,ZE,da nam i to nebi iscezlo.
\"U Ministarstvu prometa i komunikacija Bosne i Hercegovine informirani su o tome da je Evropska unija (EU) odobrila Hrvatskoj 200.000 eura za izradu predstudije izvodivosti gradnje Pelješkog mosta...\" \"No, u Ministarstvu prometa i komunikacija BiH ne smatraju to signalom EU da se Pelješki most može graditi...\" pa sad ko je tu glup ili EU ili HR, ili ministarstvo i politicka \"elita\" BiH? odgovor je vec odavno znan svima nama... zato i jesmo, tu gdje jesmo.
Da je srece, Neum bi bio jedan u nizu gradica na hrvatskoj obali. On je i ovako hrvatski gradic, ali nazalost ne nalazi se na teritoriji R. Hrvatske. Uzasno silovanje je uopste postojanje BIH na moru, jer realno, jedna drzava je na taj nacin presjecena a dva dijela tim gradicem, u kojem zive takodje Hrvati i koji su ga obiljezili zastavama i obiljezjima iste te RH koja je prekinuta sa njim. Nema smisla. Kakav je smisao da se ta teritorija naziva BIH, i uopste kakve veze imaju sa tim gradicem koji pravi toliko problema RH- Sarajevo i Bosnjaci, koju su toliko zapeli da je to njihova teritorija? Bez ikakvog smisla. Umjesto da se trose tolike pare, Neum jednostavno treba da se pripoji RH. Najjeftinije rjesenje. Neum nema veze sa narodom Bosnjaci, samo sa Hrvatima. Podrska iz Republike Srpske za takvo nesto!!!
BOSNA DO ZADRA !!!
i u čemu je kvaka? hrvatska gradi most na hrvatskom teritoriju. nekužim šta želi reći ovaj bilmez Izet Bajrambašić. ako mu se nešto nesviđa, nek to kaže Angeli Merkel i EU. bolje mu je da šuti. svako protivljenje gradnji mosta je i protivljenje EU koja podržava ovaj projekt.
sto ne koriste onaj od neki dan :-))
Neka odmah odgovore BiH vlasti sa 201000 eura za ne opravdanost predstudije Pelješkog mosta, jer za vrijeme bure BIH neće biti dužna da otvaranjem koridora kroz Neum omogući teritorijalni integritet Hrvatske tj EU, naravno postoji mogućnost ali ta vinjeta koštaće minimalno 1000 eura što je realno uzimajući u vidu da kroz isti može prolaziti oko 600 mil. ljudi.
Patrioti Bosanci i Bosnjaci OVO JE CISTA PLJACKA BOSANSKE TERITORIJE i pripremanje treceg entiteta ! PO NIKAKVU CIJENU PRIHVATITI IZGRADNJU PELJESKOG MOSTA NA TERITORIJALNIM MOREM RBIH-e ! Bit ce sigurno ucjene od EU-e i Hrvatske ALI NA RBIH-i i politicarima ko i gradjanima je da ne PRISTANU NA TO ! Ko drugo ne samo sto pokusava Hrvatska preko EU-e UKRASTI TERITORIJU I MORE RBIH-e VEC SE RADI I O EKOLOSKOM SISTEMU i NJEGOVOM OCUVANJU , mozete li zamisliti samo kolika ce biti ekoloska katastrofa izgradnjom ovog mosta SRAMA I PLJACKE ! Bosanci, pamet u glavu i ne DAJ SVOJE ! Po nikakvu cijenu !
Ovo samo moze reci da BiH nece nikad u Evropu, Jer Evropa hoce da finansira da nas zaobilaze... Neka je skuplje samo da ona tri plemena ne slusamo i ne gledamo...
Damir Hadzic-zar taj brav ima bilo kakvo suvislo misljenje...o bilo cemu? Uz nogu Zlaji i cuti papak.
Hehehe sigurno ti je ko Visočka sudžuka čim se toliko fališ. Samo što je suha i mehka.
Hrvati,ne pristajte na bosnjacke ucjene
Ako je potrebno roknucemo i Evropsku uniju, ne samo Hrvatsku s ciljem zastite teritorijalnog integriteta BiH.
Zato Vase zene K u r v a t i c e, nikad nece odustati od Bosanske Č U N E ;) hihiihihihiihihihi